Life

Gheorghe Dincă face schimb de scrisori cu o influenceriță cunoscută din România. Ce i-a cerut tinerei

17.05.2021 | 12:47
Gheorghe Dinca face schimb de scrisori cu o influencerita cunoscuta din Romania Ce ia cerut tinerei
Gheorghe Dincă face schimb de scrisori cu o influenceriță cunoscută din România. Ce i-a cerut tinerei. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe Dincă face schimb de scrisori din închisoare cu o influenceriță cunoscută din România. Totul a fost făcut public chiar de tânără, care a dezvăluit și motivul pentru care face acest lucru. 

Este vorba despre Denisa Dinu, o influenceriță care a avut nevoie de câteva informații chiar de la controversatul criminal, considerând că experiența a fost una extrem de interesantă.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la tema lucrării de licență a Denisei Dinu, fiind studentă la Psihiatrie Criminalistică şi Ştiinţă Criminalistică.

Gheorghe Dincă face schimb de scrisori cu o influenceriță cunoscută din România. Ce i-a cerut tinerei

Denisa Dinu a plănuit totul cu cei de la penitenciarul la care se află închis Gheorghe Dincă, dar și cu avocatul acestuia.

ADVERTISEMENT

Tânăra i-a asigurat pe fanii de pe rețelele sociale că totul a fost făcut în siguranță și că a rămas uimită de ce i-a putut scrie ucigașul Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu.

În plus, faptul că agresorul îi știe numele și adresa nu este deloc un motiv de panică pentru studentă, care s-a declarat mulțumită de rezultat.

ADVERTISEMENT

„Credeți-mă, nu este ca în filme, este toul safe, am vorbit înainte la penitenciar, poveste lungă. Datele le știam deja din rechizitoriu, de fapt știu poate prea multe din rechizitoriu.

O chestie interesantă: am vorbit la telefon și cu primul lui avocat pentru câteva informații”, a declarat Denisa Dinu pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Denisa Dinu a fost surprinsă atunci când a văzut ce fel de scris are Gheorghe Dincă, pe care l-a comparat cu cel al unui poet.

Mai exact, criminalul din Caracal are un scris elegant, înclinat spre dreapta, fiind greu de crezut că acele mâini au ucis două adolescente.

„În spatele acestui scris se află o psihologie întreagă, asta am studiat și la Criminalistică”, a continuat Denisa.

@denisa_dinuPartea a 2-a. ##fyp ##fy ##foryou ##drept

♬ sunet original – Denisa Dinu

Gheorghe Dincă i-a cerut bani Denisei Dinu

Studenta nu a dezvăluit conținutul scrisorii, însă le-a oferit fanilor câteva detalii despre ce a scris Gheorghe Dincă. Din primele rânduri, acesta a dat impresia că este un om prietenos.

Ulterior, acesta i-a spus că are două condiții pentru ea, ca să se întâlnească în persoană: să-i vireze o sumă mare de bani în cont, iar cea de-a doua condiție i-o va transmite doar atunci când se vor vedea față în față.

Bineînțeles, Denisa nu a acceptat să se vadă cu el, fiind prea periculos. La un moment dat, tânăra credea că ucigașul din Caracal regretă crimele pe care le-a comis, dar la finalul scrisorii a blestemat familiile celor două victime.

Cazul lui Gheorghe Dincă a provocat un mare scandal în vara lui 2019, din cauza modului în care victima criminalului a fost tratată de către autorități. Alexandra Măceșanu a sunat la 112, anunțând că a fost violată și sechestrată.

Oamenii legii au identificat locul în care se afla adolescenta abia în cursul nopții următoare și au putut efectua un mandat de percheziție a doua zi, la 6 dimineața. Șeful Poliției Române și alți oficiali au fost demiși pentru modul în care a fost gestionat cazul.

ADVERTISEMENT