Gheorghe Dincă fura curent? Ce s-a găsit la “Casa Groazei” din Caracal

Daniel Scripcaru   
în HotNews
25/08/2019, 11:20
Gheorghe Dincă fura curent? Ce s-a găsit la “Casa Groazei” din Caracal GALERIE FOTO
Gheorghe Dincă fura curent

Criminalul din Caracal fura și curent! Pe lângă acuzațiile care i se aduc, aceasta este ca apa de ploaie, dar, totuși, Gheorghe Dincă se pare că fura curent electric. Bugetul.ro susține că monstrul din Caracal nu avea niciun contract cu nicio societate de furnizare a electricității.

Gheorghe Dincă fura curent

Surse de la fața locului au mărturisit, pentru Bugetul.ro, că Dincă fura curent, cu ajutorul unei instalații improvizate. Această informația a mai fost prezentată în spațiul public, însă s-a spus că bărbatul de 66 de ani avea și abonament la electricitate.

Conform datelor prezentate de sursa mai sus menționată, Gheorghe Dincă nu ar fi avut abonament la vreo companie care furnizează electricitate. De altfel, pe stâlpul din fața casei lui Dincă, se poate observa un cablu trifazic, cu care acesta fura curent.

Gheorghe Dincă fura curent
Gheorghe Dincă fura curent

Ce acuzații îi sunt aduse lui Gheorghe Dincă

Acuzațiile aduse de procurorii DIICOT lui Gheorghe Dincă sunt mult mai grave. Mai mult, acesta a mărturisit în fața anchetatorilor că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, dar și pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani. Procurorii au găsit în curtea casei lui Gheorghe Dincă fragmente de dinți care aparțineau Alexandrei Măceșanu, potrivit expertizei făcută de INML, care a concluzionat că ADN-ul fetei de 15 ani se regăsea în rămășițele umane.

Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, apoi a incediat trupul fetei într-un butoi din curtea lui, timp de opt ore. Se pare că butoiul nu era un simplu butoi, ci un arzător artizanal făcut chiar de criminalul Gheorghe Dincă.

Totodată, misterul oaselor din pădurea de lângă Caracal a rămas încă nerezolvat. Analizele făcute de INML au fost neconcludente, așadar nu se știe cui aparțin rămășițele umane respective. Acestea au fost găsite de anchetatori la indicațiile lui Dincă, care le-a spus procurorilor că acolo sunt ”oasele fetei din luna mai”.

Închide ×