News

Gheorghe Dincă, găsit inconștient în penitenciar. De ce boală suferă criminalul din Caracal

Gheorghe Dincă a fost găsit inconștient pe podeaua celulei din Penitenciarul Craiova. Cu ce probleme de sănătate se confruntă ”monstrul din Caracal”.
12.06.2024 | 08:46
Gheorghe Dinca gasit inconstient in penitenciar De ce boala sufera criminalul din Caracal
Gheorghe Dincă a fost găsit inconștient pe podeaua celulei din Penitenciarul Craiova, acolo unde își ispășește pedeapsa. Sursa foto: Facebook/ Antena 3
ADVERTISEMENT

Gheorghe Dincă și-a speriat colegii de celulă de la Penitenciarul Craiova. Bărbatul de 71 de ani s-a prăbușit și a fost găsit inconștient în celula în care își ispășește pedeapsa. Colegii de celulă au intervenit de urgență.

”Monstrul din Caracal” a fost găsit inconștient pe podeaua celulei din Penitenciarul Craiova

Gheorghe Dincă a oripilat o țară întreagă. Bărbatul a fost acuzat că a violat și ucis două tinere. Casa sa din Caracal era locul unde acesta a comis adevărate orori pentru care, acum, plătește cu libertatea.

ADVERTISEMENT

Ceea ce a comis Gheorghe Dincă nu sunt doar violuri și crime, ci sunt adevărate orori cum nici în scenariile filmelor de groază de vezi. Potrivit anchetatorilor, după ce le-ar fi violat și acis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, bărbatul le-ar fi ars trupurile.

Curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal a fost locul de desfășurare al unor scene de groază. Acolo, în butoiul de tablă cu fund dublu, ”monstrul din Caracal” a ars corpurile neînsuflețite ale celor două tinere.

ADVERTISEMENT

Pentru faptele sale, bărbatul are de ispășit o pedeapsă de 30 de ani în spatele gratiilor. Gheorghe Dincă este închis la Penitenciarul Craiova și, recent, s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Gheorghe Dincă a primit primul ajutor de la colegii de celulă

Bărbatul de 71 de ani a fost găsit zăcând inconștient pe podeaua celulei sale. Colegii săi au încercat să îl facă să își revină stropindu-l cu apă rece, dar gestul lor a fost în zadar. Ulterior, angajații penitenciarului au decis să-l preia pe Gheorghe Dincă și să îl prezinte medicilor.

ADVERTISEMENT

Deținutul a primit imediat ajutor medical de specialitate. Medicii știu că acesta are mai multe probleme de sănătate, cu care se luptă de mai mulți ani de zile.

”Monstrul din Caracal” suferă deja de diabet și se pare că nu sunt singurele probleme de sănătate cu care se confruntă. Pe lângă asta, bărbatul de 71 de ani a mai fost diagnosticat și cu o afecțiune la nivel coloanei vertebrale.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor declarații pe care surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor le-au dat pentru spynews.ro, Gheorghe Dincă are și probleme la nivelul articulațiilor picioarelor. Pe zi ce trece, starea lui de sănătate se deteriorează din ce în ce mai mult.

Gheorghe Dincă mai are mulți ani de ispășit din pedeapsa sa. Pentru ororile comise, acesta se află în regim închis, iar celula de la Penitenciarul din Craiova o împarte cu alți 22 de deținuți.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”