News
notix pixel id

Gheorghe Dincă, greşeală uriaşă în faţa procurorilor! Aceştia speculează scăpările nervoase ale omului din Caracal

10.09.2019 | 19:19
Gheorghe Dincă greşeală uriaşă în faţa procurorilor. Sursa foto: b1.ro

Gheorghe Dincă a fost adus și marți la audieri, unde a făcut o greșeală în fața anchetatorilor, după ce luni a stat la interogatoriu timp de zece ore! Procurorii încearcă să scoată cât mai multe informații de la monstrul din Caracal, însă acesta nu colaborează mai deloc. Anchetatorii au găsit totuși o modalitate să mai afle câteo informație!

Gheorghe Dincă, greşeală uriaşă în faţa procurorilor

Gheorghe Dincă începe să facă greșeli în fața procurorilor, iar aceștia le speculează imediat. Potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, criminalul din Caracal nu colaborează cu anchetatorii, însă sunt momente când acesta mai dă câte un detaliu neștiut. Aceste detalii sunt scăpate de Gheorghe Dincă atunci când se enervează!

„Nu este cooperant. Este şmecher, nu avem o cale de comunicare cu el. Eu apreciez că îşi bate joc de toţi. Dincă pare că acoperă foarte multe persoane, dar nu ştiu dacă cu succes”, a declarat Tonel Pop.

Gheorghe Dincă greşeală uriaşă în faţa procurorilor
Gheorghe Dincă greşeală uriaşă în faţa procurorilor. Sursa foto: cotidianul.ro

Monstrul din Caracal dă detalii atunci când se enervează

Potrivit avocatului, Dincă nu cooperează, ci are scăpări. „Eu şi anchetatorii am înţeles mult mai multe lucruri. El oferă noi detalii prin faptul că la un moment dat are scăpări, se enervează, are tremur la anumite observaţii şi atunci aflăm mai multe decât vrea să spună. Rămâne să speculăm aceste lucruri, în sens juridic, ca să aflăm cât mai repede care e adevărul”, a spus azi avocatul.

Miercuri, Gheorghe Dincă are timp să se gândească mai mult la ceea ce a făcut, deoarece apărătorul Familiei Melencu a precizat că se vor desfăşura alte etape procedurale şi că bărbatul care a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu nu va fi adus la audieri.

Între timp, la audieri se pare că vor fi chemați procurorul și polițiștii care au acționat haotic atunci când Alexandra Măceșanu a sunat la 112, iar oamenii legii nu au fost capabili să identifice locuința de unde a sunat pentru a cere ajutor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri