News

Gheorghe Dincă, mesaj șocant după sentință: ”Cei care s-au crezut niște Dumnezei să rămână paralizați în următoarele 30 de zile”

Gheorghe Dincă, bărbatul condamnat la 30 de ani pentru omor în cazul Caracal, șochează din nou. El a cerut apel la sentința Tribunalului Olt printr-un mesaj plin de blesteme.
24.11.2022 | 09:33
Gheorghe Dinca mesaj socant dupa sentinta Cei care sau crezut niste Dumnezei sa ramana paralizati in urmatoarele 30 de zile
Gheorghe Dincă a făcut o listă cu blesteme pentru cei care au contribuit la condamnarea lui la 30 de ani / Foto: Bogdan Dănescu / Inquam Photos
ADVERTISEMENT

Cel supranumit ”Monstrul din Caracal” a transmis instanței o cerere de apel care are aproape 50 de pagini scrise de mână. Textul lui Gheorghe Dincă este plin de blesteme la adresa celor care, spune el, l-au obligat să-și asume fapte pe care nu le-a comis și l-au condamnat pe nedrept.

Gheorghe Dincă amintește de o judecătoare care a murit fără lumânare

Gheorghe Dincă folosește un limbaj de-a dreptul șocant, în contextul în care documentul este unul adresat judecătorilor de la Curtea de Apel Craiova. El susține că probele științifice din dosar sunt de partea lui, iar că cei care le-au ignorat cu bună știință vor suferi timp de mai multe generații.

ADVERTISEMENT

”Eu le urez tuturor celor care au contribuit, voit prin interpuși, celor care au ascuns adevărul în favoarea acuzării să aibă: ei, copiii lor, părinți lor, frații lor, nepoții, rudele, toți cei dragi lor, să aibă parte timp de trei generații de boli, accidente, morbidități, să rămână legume la pat, să aibă coșmaruri de groază, având soarta acelei judecătoare R. de la Slatina, care a fost mâncată de pisicile ei și plină de viermi după o lună de zile, murind fără lumânare.

Să facă diabet, cheltuindu-și toți banii din salariu sau din pensie pe medicamente, fără să se vindece. Să mă strige pe mine tot timpul pentru a le cere apă să le dau de băut”, scrie Gheorghe Dincă în apelul formulat la sentința Tribunalului Olt.

ADVERTISEMENT

”Monstrul din Caracal” le dă termen celor care au contribuit la condamnarea lui

Condamnatul din cazul Caracal merge mai departe și susține că va face o listă cu toți cei care au contribuit la condamnarea lui și că ”îi va ruga” pe Dumnezeu și pe Isus să-i pedepsească. Pentru asta, Dincă dă și un termen.

”Toți cei care, direct sau indirect, au o contribuție la acuzarea mea fără a menționa acele probe științifice doveditoare în favoarea mea, să aibă parte de tot ce eu l-am rugat pe Dumnezeu și pe Isus, să fie pedepsiți în următoarele 30-83 de zile, începând de azi, 30-09-2022”, mai scrie Dincă. El nu se limitează doar la cei care au susținut condamnarea lui, ci și cei care ”vor contribui la acuzarea mea”.

ADVERTISEMENT

”Ei s-au crezut niște Dumnezei, în funcții, ce decid soarta unor oameni după bunul lor plac”, a mai scris Gheorghe Dincă.

Dincă: ”Am fost bătut cu bocancii de trupele SAS”

Agresorul Luizei Melencu și al Alexandrei Măceșanu nu pierde ocazia de a-și expune din nou scenariul conform căruia ar fi fost ”torturat, maltratat fizic și psihic” pentru a recunoaște crimele pe care nu el le-ar fi comis.

ADVERTISEMENT

Dincă vine și cu detalii extrem de clare: bătaia la care ar fi fost supus s-ar fi produs în dimineața zilei de 26 iulie 2019 și a durat 2 ore și 45 de minute.

mesaj Gheorghe Dinca 1
Gheorghe Dincă a scris de mână cererea de apel în cazul Caracal. Mesajul conține 50 de pagini / Foto: Fanatik

”Așa am fost determinat a accepta să iau eu asupra mea tot ce mi s-a impus, pentru a-i opri din a mă mai bate (lașii) cu picioarele (bocancii din dotare) ai trupelor S.A.S. Slatina”, a mai scris Gheorghe Dincă.

Avocatul familiei Melencu: ”Dincă minte de îngheață apele”

Contactată de FANATIK, Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, a explicat forma cu totul neobișnuită în care Gheorghe Dincă și-a formulat apelul, prin faptul că acesta nu era obligat să-l motiveze în drept. Acest lucru i-a permis lui Dincă să compună cererea sub forma unei scrisori de mână adresată instanței. ”După părerea mea, minte de îngheață apele. El nu a recunoscut crimele după așa-zisa bătaie primită pe 26, ci abia după ce a avut o discuție privată cu polițistul trimis de la București”, a explicat Carmen Obârșanu.

Apelul în cazul Caracal începe pe 31 ianuarie

Curtea de Apel Craiova a admis cererea de apel formulată de Gheorghe Dincă împotriva sentinței din dosarul Caracal, urmând ca procesul să fie reluat pe data de 30 ianuarie 2023. De altfel toate părțile implicate în acest dosar au formulat cereri de apel, fiind nemulțumite de decizia Tribunalului Olt: familiile Melencu și Măceșanu, DIICOT Olt și Ștefan Risipțeanu – complicele lui Gheorghe Dincă.

Potrivit informațiilor FANATIK, Gheorghe Dincă a fost readus la penitenciarul Craiova, unde va rămâne în timpul judecării apelului. În septembrie, la câteva zile după sentința Tribunalului Olt, el fusese mutat le penitenciarul-spital de la Mioveni.

ADVERTISEMENT