News

Gheorghe Dincă nu vrea să le spună pe nume victimelor sale. Criminalul din Caracal folosește cifre

19.09.2019 | 20:49
Gheorghe Dinca nu vrea sa le spuna pe nume victimelor sale Criminalul din Caracal foloseste cifre

Pe zi ce trece noi mărturii apar din cazul crimelor de la Caracal, acolo unde principalul suspect, Gheorghe Dincă, a mărturisit că le-ar fi omorât pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Autoritățile încearcă să adune tot mai multe informații de la Dincă, iar acesta a cerut ca oamenii legii să nu le mai spună fetelor pe nume, ci să fie numite drept… cifre.

Gheorghe Dincă se folosește de cifre pentru a vorbi despre fetele ucise

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, spune că Gheorghe Dincă a cerut ca numele victimelor sale să nu fie folosite. În schimb, el a vrut ca acestea să fie numite după numere. Avocatul crede că astfel criminalul ar fi responsabil pentru mai mult de două victime.

„În prima fază, când s-a dus la lizieră, spunea “fata din luna mai” şi a mai sugerat altă lună. La audieri, în acest moment, nu mai spune de “fata din luna mai”, ci le ia pe cifre. Nu vrea să pronunţe numele, nu-şi asumă. “Fata numărul 1”, “Fata numărul 2” eventual “Fata numărul 3″… La reconstituire, de asemenea, au fost rugaţi de Dincă să nu mai pronunţe numele Luiza şi când a fost întrebat, a spus că nu-şi mai aminteşte numele”, a mărturisit Tonel Pop la România TV.

Gheorghe DIncă se folosește de numere pentru a vorbi despre victimile sale
Gheorghe DIncă se folosește de numere pentru a vorbi despre victimile sale *foto: facebook

Ce urmează în cazul lui Gheorghe Dincă

Mediafax citează surse judiciare prin cadre anunță că Gheorghe Dincă va fi adus vineri în arestul central al Capitalei în vederea analizei comportamentale, dar și pentru o expertiză psihiatrică și un test poligraf. Magistrații din cadrul Tribunalului Olt au decis, miercuri, să prelungească, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile, până în 24 octombrie.

Gheorghe Dincă a participat luni și marți la reconstituirea parţială a crimelor din cazul Caracal, au anunțat procurorii DIICOT. „Activitățile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării și uciderii celor două victime, precum și modalitatea și mijloacele comiterii infracțiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleași două victime”, a precizat DIICOT, printr-un comunicat de presă.