Gheorghe Dincă rămâne în închisoare! Magistrații i-au prelungit mandatul de arestare preventivă

în HotNews
15/11/2019, 14:30
Gheorghe Dincă rămâne în închisoare! Magistrații i-au prelungit mandatul de arestare preventivă GALERIE FOTO
Gheorghe Dincă este în arest din 26 iulie. Sursa foto - facebook

Gheorghe Dincă rămâne în închisoare! Cel despre care se crede că le-a ucis pe adolescentele Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, după ce le-a luat în mașina lui, la ocazie, a fost înștiințat că trebuie să rămână în arest. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au fost cei care au decis să prelungească mandatul de arestare preventivă pe numele lui. Mai exact, Dincă va mai sta obligatoriu în arest pentru încă 30 de zile.

Gheorghe Dincă rămâne în închisoare!

Vă reamintim că Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv la sfârşitul lunii iulie. Pe 25 iulie, Alexandra Măceșanu a sunat disperată la numărul de urgență, 112 și a transmis că a fost răpită. În ciuda faptului că fata a dat informații prețioase, poliția nu a reușit să descopere locul în care se afla aceasta. O zi mai târziu, pe 26 iulie, Dincă a fost arestat și acuzat că a răpit-o, sechestrat-o și ucis-o pe fată.

Mai mult de atât, la puțin timp după ce a ajuns în arest, Dincă a recunoscut că a făcut la fel și în cazul Luizei Melencu, după care le-a incendiat cadavrele. De câteva luni, cel poreclit de opinia publică, „monstrul din Caracal” le explică anchetatorilor modalitatea prin care și-a dus la capăt cele două crime. Procurorii au dispus mai multe reconstituiri și au solicitat detalii suplimentare pentru a încerca să pună totul cap la cap.

Magistrații i-au prelungit mandatul de arestare preventivă

În ciuda faptului că a recunoscut crimele, familiile celor două fete refuză să creadă acest lucru. De altfel, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a publicat de curând un mesaj pe o rețea de socializare prin care a explicat că nu crede în ancheta procurorilor. Familia Alexandrei Măceșanu susține că fata lor nu ar fi fost omorâtă de Gheorghe Dincă, așa cum acesta a mărturisit în fața oamenilor legii, ci sechestrată și apoi trimisă să se prostitueze în străinătate.

Mai mult decât atât, oamenii sunt de părere că Gheorghe Dincă a mințit atunci când a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, pentru ca acestea să nu mai fie căutate de către autorități

 

 

Închide ×