News

Gheorghe Dincă s-ar fi răstit la anchetatori: „Nu mă mai obosiți”

05.08.2019 | 11:31
Gheorghe Dinca sar fi rastit la anchetatori Nu ma mai obositi

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a devenit tot mai sătul de anchetatori. Dincă s-ar fi răstit la oamenii legii când i s-a cerut să dea detalii cu privire la locul în care a aruncat trupul neînsuflețit al Luizei Melencu. Acesta spune că a uitat unde a aruncat-o în Dunăre pe fată și a cerut polițiștilor să îl lase să se odihnească, din moment ce și-a recunoscut fapta.

Gheorghe Dincă s-a răstit la anchetatori în timp ce era întrebat de Luiza Melencu

Gheorghe Dincă le-a explicat anchetatorilor împrejurimile în care a aruncat trupul Luizei Melencu în Dunăre: Era noapte, în faţa mea era o întindere mare de apă. Se vedeau luminile unui oraş mare în depărtare, nu mai ţin minte, Corabia sau Turnu Măgurele, era întuneric beznă. Nu mai ţin minte unde am făcut stânga, unde am făcut dreapta. Am ocolit localităţile şi am mers numai pe câmp, de teamă să nu mă oprească poliţia la vreun control în trafic”, a povestit Dincă, potrivit Antena 1.

Bărbatul în vârstă de 65 de ani și-a pierdut apoi răbdarea cu polițiștii și le-a cerut să fie lăsat în pace: „Nu mă mai întrebaţi, eu am recunoscut fapta şi nu mă mai obosiţi, mă stresaţi şi mă plimbaţi, atâta vreme cât eu am recunoscut”, ar fi spus Dincă la audieri, potrivit surselor. Acesta le-a mai zis oamenilor legii că nu mai poate să meargă la anchetă fiindcă nu a dormit și se simte rău.

Anchetatorii caută trupul Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă
Anchetatorii caută trupul Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă *foto: facebook

Anchetatorii se ocupă acum de cazul Luizei Melencu

După ce DIICOT a confirmat faptul că oasele găsite la „casa groazei” aparțin Alexandrei Măceșanu, criminaliștii au pus acum în prim plan căutarea Luizei Melencu. Împărțiți pe echipe, oamenii legii au ridicat probe, inclusive din podul locuinței lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii vor să vadă dacă și fata de 19 ani care este data dispărută încă din luna aprilie a fost sechestrată în același loc ca Alexandra. De altfel, criminaliștii au descoperit fire de păr de mai multe culori şi mai multe haine pătate de sânge, pe care le-au trimis să le analizeze la București.