News

Gheorghe Dincă, scos din minți de anchetatori. Avocatul Tonel Pop a dezvăluit întrebarea care l-a făcut să își piardă cumpătul

07.09.2019 | 17:30
Gheorghe Dinca scos din minti de anchetatori Avocatul Tonel Pop a dezvaluit intrebarea care la facut sa isi piarda cumpatul

Gheorghe Dincă a fost scos din minți de anchetatori, în timpul interogatoriului! Dezvăluirea a fost făcută de avocatul Luizei Melencu, Tonel Pop, care a asistat la interogatoriul monstrului din caracal, Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă, scos din minți de anchetatori

Tonel Pop a declarat că procurorul de caz care l-a intervievat pe Dincă a încercat să insinueze că parfumul pe care l-ar fi folosit Luiza l-a influențat pe criminal.

“Procurorul de caz l-a întrebat de circa 10-15 ori pe Dincă la audiere dacă parfumul Luizei a avut vreun efect asupra lui. Iar Dincă a spus că nu mirosea. Iar procurorul insista ‘dar, totuși, nu mirosea?”.

Gheorghe Dincă scos din minți de anchetatori
Gheorghe Dincă scos din minți de anchetatori. Sursa foto: capital.ro

Procurorul l-a întrebat pe Dincă dacă parfumul Luizei l-a stimulat

Într-un final eu mi-am dat seama că vor să inducă faptul că parfumul ar fi fost un stimul și că, de fapt, nu ar fi fost el vinovat, ci acest stimul al parfumului, că poate era cu hormoni sau mai știu eu ce“, a spus Tonel Pop, într-un interviu acordat pentru Antena 3.

Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) va începe săptămâna viitoare urmărirea penală în cazul procurorului Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul Judecătoriei Caracal, şi a polițiștilor care au acționat în cazul Alexandrei Măceșanu. Este vorba despre trei oameni ai legii, care urmează să fie citați ca suspecți în dosarul privind maniera în care au intervenit autoritățile în cazul Alexandrei Măceșanu, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care s-a ocupat de cazul Caracal și care le-a interzis polițiștilor să intre în locuința lui Gheorghe Dincă înainte de ora 06:00, a fost suspendat din funcție, la începutul lunii august.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a declinat Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie cauza privind modul în care structurile Ministerului Afacerilor Interne au intervenit în cazul Alexandrei Măceşanu. Fata de 15 ani răpită de Gheorghe Dincă a sunat de trei ori la 112 pentru a cere ajutor, însă polițiștii au găsit locația unde era ținută fata după 20 de ore. Dincă a declarat că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu și i-a incendiat cadavrul.