News

Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile din nou în privința Luizei Melencu: „A ucis-o când a aflat că vine soția”

05.09.2019 | 21:41
Gheorghe Dinca sia schimbat declaratiile din nou in privinta Luizei Melencu A uciso cand a aflat ca vine sotia

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Chiar în timp ce procurorii DIICOT discutau cu părinții Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani care a căzut victimă lui Gheorghe Dincă, la sediul Poliției Române din Capitală avea loc interogatoriul monstrului, în prezența avocaților familiilor celor două fete. Interesant este faptul că, potrivit Antena 3, psihopatul s-a răzgândit și a venit cu noi declarații în privința momentului în care ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă s-a sucit. Susține că a ucis-o pe Luiza când a aflat că vine soția

Gheoghe Dincă a spus că vrea să schimbe unele lucruri din declarații având în vedere cazul Luizei, în special, respectiv a venit cu anumite modificări, pe surse, pentru că deocamdată nu avem o poziție oficială a anchetatorilor, și anume că nu ar fi ucis-o pe Luiza în aceeași zi, așa cum a mărturisit până acum”, a relatat Georgiana Murgilă, reporterul sursei citate. În plus, Dincă susține că a ucis-o pe adolescenta de 19 ani cu câteva zile înainte ca soția sa să revină în țară cu ocazia sărbătorilor pascale.

A ucis-o atunci când a aflat că soția lui va veni acasă în Caracal. Știm că ea a venit în preajma Paștelui”, a mai spus Georgiana Murgilă, precizând că de data aceasta monstrul din Caracal și-a schimbat complet atitudinea, fiind nervos și deranjat că oamenii legii îl forțează să răspundă la aceleași întrebări.

Luiza Melencu. Sursa foto: Facebook
Luiza Melencu. Sursa foto: Facebook

Mama Alexandrei Măceșanu simte că fiica sa trăiește

Între timp, părinții Alexandrei Măceșanu, cealaltă tânără sechestrată, răpită și probabil ucisă de Gheorghe Dincă, se aflau la sediul Diicot, unde fuseseră chemați pentru ca oamenii legii să le prezinte raportul final transmis de INML în privința osemintelor găsite în butoiul criminalului. Mama fetei continuă, însă, să spere că fiica sa trăiește și anunță că nu va renunța la luptă până când aceasta nu va fi găsită.

„Noi tot ne legăm de o mică speranţă, firicelul acela de speranţă… s-o găsim şi să intre într-o zi pe poartă. Din ce am înţeles noi acolo, nişte oameni simpli, probele sunt dinţii din care s-a prelevat ADN-ul şi oasele. Dar nici mie nu mi-au spus concret dacă toate osemintele acelea ar forma corpul Alexandrei. Am citit noi acolo, dar vă daţi seama… nişte termeni… rămâne să studieze domnul avocat dosarul şi să vedem în continuare. Noi o să luptăm pentru a afla adevărul. Ne întăreşte Dumnezeu pentru că suntem oameni credincioşi şi mai avem un copil pentru care trebuie să luptăm. Fata cea mică ştie că de când a plecat de acasă nu am mai găsit-o”, a dezvăluit Teodora Măceșanu.