News

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarațiile! Nu o mai recunoaște pe Luiza Melencu și descrie altă fată

13.09.2019 | 08:34
Gheorghe Dinca sia schimbat din nou declaratiile Nu o mai recunoaste pe Luiza Melencu si descrie alta fata

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarațiile! Anchetatorii au rămas mască atunci când au aflat o altă variantă din gura principalului suspect al crimelor de la Caracal. Astfel, dacă în primele ore de la reținere, Dincă le-a spus procurorilor că el a ucis-o pe Luiza Melencu, acum, acesta s-a sucit total și nu a mai pomenit nimic de acest caz. Procurorii trebuie să o ia de la capăt cu cercetările.

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarațiile!

„Gheorghe Dincă și-a schimbat complet declarația. Dacă la început a recunoscut două crime, acum nu mai pomenește nimic de Luiza. Nu o mai recunoaște, iar fata din descrierile lui e alta. Rămâne de văzut cum vor aborda acum problema procurorii care își construiseră tot cazul în jurul celor două crime”, a spus Roxana Ciucă la Antena 3.

„I se arată fotografii și nu o recunoaște pe Luiza. Ne putem gândi la o a treia victimă. Devine clar că există și o a treia persoană pe care Gheorghe Dincă a ucis-o. Rămâne de văzut ce se întâmplă acum cu Luiza Melencu. Procurorii trebuie să descopere dacă Gheorghe Dincă minte și mai ales în ce situație minte”, a mai spus reporterul Antena 3.

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarațiile! Luiza Melencu
Luiza Melencu a dispărut din luna aprilie. Sursa foto – facebook

Nu o mai recunoaște pe Luiza Melencu și descrie altă fată

Vă reamintim că în cadrul anchetei, Gheorghe Dincă a recunoscut inițial că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12.00, atunci când ar fi surprins-o cu telefonul în mână după care i-a incinerat trupul. Mai mult de atât, acesta a spus că la fel s-a întâmplat și în cazul Luizei Melencu. Și procurorii au stabilit că există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni.

Ulterior, Dincă le-a spus anchetatorilor că a dus cenușa rezultată în urma arderii cadavrului Luizei sub un pod pe autostradă. Doi saci încărcați cu cenușă au descoperit oamenii legii la locul indicat însă nu s-a putut stabili ADN-ul unei eventuale victime