News

Gheorghe Dincă, suspect într-un alt caz de omor! Alexandra Goghez, violată și ucisă în urmă cu 5 ani

30.07.2019 | 14:56
Gheorghe Dinca suspect intrun alt caz de omor Alexandra Goghez violata si ucisa in urma cu 5 ani

Gheorghe Dincă, suspect într-un alt caz de omor! Criminalul din Caracal se pare că este posibil să fi făcut și alte victime, pe lângă cele pentru care este cercetat momentan. Procurorii suspectează că ar fi autorul unei crime oribile, care a șocat opinia publică în urmă cu patru ani!

Gheorghe Dincă, suspect într-un alt caz de omor care a avut loc acum patru ani

Alexandra Goghez avea 17 ani, era din comuna doljeană Goiești și era o tânără veselă, plină de viață, după cum a descris-o o prietenă de-a ei. Învăţa la Colegiul “Gheorghe Chițu” din Craiova, iar în timpul vacanţei de vară lucra ca ospătar la o terasă aflată în parcul Romanescu.

Fata a lucrat și pe data de 28 iulie 2015, când a fost văzută pentru ultima dată în viață. Și-a terminat tura în jurul orei 23:50, când a plecat de la terasă. Fata nu a mai ajuns acasăîn acea noapte. Părinții au mers disperați la poliție, unde au declarat-o dispărută. La două săptămâni de la dispariție, părinții fetei au primit o veste cruntă. Fata de 17 ani a fost găsită moartă, în apropiere de terasa unde lucra, într-o zonă plină de vegetație.

Gheorghe Dincă suspect într-un alt caz de omor
Gheorghe Dincă suspect într-un alt caz de omor

Fata de 17 ani a fost violată și decapitată

Fusese decapitată! În momentul când a fost găsit, trupul adolescentei se afla într-o stare avansată de putrefacție, iar câinii mușcaseră din cadavru. Medicii legiști au stabilit atunci că adolescenta a fost violată înainte să fie ucisă.

Colegii de muncă au povestit că Alexandra Goghez nu a plecat pe aleea principală a parcului şi a mers prin spatele terasei, unde există o zonă neiluminată şi greu de accesat.

Acum, Gheorghe Dincă, principalul suspectul în cazul ororilor din Caracal, însoţit de avocatul său, a ajuns de dimineaţă la Curtea de Apel din Craiova, unde urma să se judece contestaţia depusă la măsura arestării preventive.
Demersul bărbatului care a şocat o ţară întreagă a devenit acum inutil, pentru că, între timp, a fost schimbată încadrarea faptei.

Înainte să ajungă la Curtea de Apel, criminalul din Caracal a fost dus şi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, unde i s-au pus întrebări în dosarul de dispariţie al Alexandrei Goghez.