News
notix pixel id

Gheorghe Dincă, transportat la Jilava! Ce i se va face acolo criminalului din Caracal

30.07.2019 | 20:08
Gheorghe Dincă va fi transportat la Jilava pentru o expertiză psihiatrică

Reconstituirea crimelor din Caracal ar putea fi întreruptă, deoarece Gheorghe Dincă va fi transferat la Penitenciarul Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice, potrivit unor surse din Administraţia Penitenciarelor, citate de Mediafax. Tot acolo, criminalul din Caracal va primi şi îngrijile medicale solicitate.

Gheorghe Dincă va fi transportat la Jilava pentru o expertiză psihiatrică

Bărbatul susține că în timpul descinderii oamenilor legii a fost lovit cu picioarele, iar acum resimte dureri puternice la nivelul toracelor și crede că are o fractură la coaste. Așadar, reconstituirea va fi reluată după ce acesta va primi îngrijiri medicale.

Bărbatul şi-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei. Bogdan Alexandru, avocatul lui Dincă, a spus la acel moment că remuşcările l-au determinat pe clientul său să îşi recunoască faptele abominabile, care au îngrozit o țară întreagă.

Gheorghe Dincă va fi transportat la Jilava pentru o expertiză psihiatrică
Gheorghe Dincă va fi transportat la Jilava pentru o expertiză psihiatrică

Gheorghe Dincă, suspect în al 3-alea caz de omor

Chiar dacă Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, trupurile celor două încă nu au fost găsite. Dacă în cazul Alexandrei, Dincă sune că trupul său a fost incendiat, în cazul Luizei spune că a aruncat trupul neînsuflețit în râul Olt.

În timpul reconstituirii însă acesta și-a schimbat declarația. Le-a spus procurorilor DIICOT că a aruncat cadavrul în drum spre Dunăre. Anchetatorii s-au plimbat ore întregi după traseiul indicat de Dincă, însă nu au găsit nicio probă concludentă.

Anchetatorii îl suspectează pe Gheorghe Dincă pentru încă o crimă. O fată de 17 ani a fost violată și decapitată într-un parc din Buzău, iar suspect se pare că este tot Gheorghe Dincă, deoarece telefonul de pe care a sunat Alexandra Măceșanu la 112 ar fi aparținut fetei ucise în Buzău.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că toți cei responsabili pentru modul defectuos în care s-a acționat în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu vor fi trași la răspundere. Aceștia nu ăși vor pierde doar funcțiile, dar vor fi trași la răspundere și din punct de vedere penal!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri