News

Gheorghe Dincă, victime pe bandă rulantă! Psiholog criminalist: „Alte 5 fete sub 15 ani au fost violate de „monstrul din Caracal”

04.09.2019 | 16:14
Gheorghe Dincă este principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal. Sursa foto - facebook

Gheorghe Dincă pare că a făcut victime pe bandă rulantă! Psihologul criminalist Tudorel Butoi a declarat la „Marius Tucă Show” că deține informații șocante. Conform acestuia, „monstrul din Caracal” ar mai fi violat alte 4 – 5 fete, toate sub 15 ani. Butoi spune că familiile tinerelor au reclamat deja aceste fapte în fața procurorilor. Mai mult de atât, criminalistul a acceptat să povestească și cum au decurs acțiunile lui Dincă.

Gheorghe Dincă, victime pe bandă rulantă!

„Sunt 4 – 5 fetițe sub 15 ani. E altă speță. O familie dintre ei, de pe acolo, vine și îi spune lui Dincă: Vezi că noi avem treabă la câmp, ți-o las și eu pe asta mică pe-aci printre fiare, pe unde repari tu. Nu au apucat ăia să ajungă în câmp și a violat fata. Informația clară. Dintr-o familie de romi (e fata – n.r.). Vom vedea ce s-a întâmplat.

Ele au mărturisit aceste fapte la parchet și vom vedea care e soarta lor acum”, a spus Tudorel Butoi. Criminalistul a ținut să sublineze că este convins că Gheorghe Dincă nu le-a dus pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu la locuința lui pentru a le ucide. Buroi spune că „monstrul din Caracal” a urmărit în mod clar să întrețină raporturi sexuale cu acestea, doar că tinerele s-au împotrivit.

Gheorghe Dincă, victime pe bandă rulantă! Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă a fost adus la București pentru o altă expertiză psihiatrică. Sursa foto – facebook

Alte 5 fete sub 15 ani ar fi fost violate de „monstrul din Caracal”

„Eu spun că nu le-a adus ca să le ucidă, ci pentru a întreține raporturi sexuale în interesul lui. Și mai departe urma să le traficheze. Fetele nu au mai vrut. Aceste două fete nu au vrut. Fetele acestea s-au opus, s-au bătut cu prostălăul ăsta, ca dovadă sângele pe pereți. (…) Apoi, local și dacă era loc pentru afară, pe bani, premisele sunt (pentru trafic – n.r.), legat de fetele pe care le are el în Italia etc”, a mai spus Tudorel Butoi.

Vă reamintim că Gheorghe Dincă a fost adus între timp la București unde i se va face o nouă analiză comportamentală. Principalul suspect al crimelor de la Caracal va fi supus și unei examinări psihiatrice.