News

Gheorghe Funar, discurs bizar la Cluj. Ce a spus fostul primar despre mișcarea LGBT și asasinarea lui Eminescu

16.06.2019 | 19:43
Gheorghe Funar discurs bizar la Cluj

Fostul primar al Clujului Gheorghe Funar a ținut un discurs cel puțin bizar la protestul pentru susținerea familiei tradiționale, care a avut loc la Cluj, în timpul mitingului pentru susținerea comunității LGBT. Cele două mitinguri au avut loc pe 15 iunie.

Gheorghe Funar, discurs bizar la Cluj, la contramanifestația LGBT

Discursul lui Gheorghe Funar de la mitingul pentru susţinerea familiei tradiţionale nu poate trece neobservat. Fostul primar al Clujului a prezentat mai multe teorii interesante, printre care asasinarea lui Mihai Eminescu de către cei apropiaţi mişcării LGBT. Ca şi bonus, am aflat cum dacii, poporul primordial lăsat de Dumnezeu pe pământ, era un popor profund anti homocluexualitate, scrie ziardecluj.ro.

Peste 3.000 de persoane au participat sâmbătă, la Cluj-Napoca, la Marșul Cluj Pride, inclus în festivalul „Săptămâna Mândriei” a minorităților sexuale, cerând parteneriat civil pentru membrii comunității LGBT, transmite Mediafax.

3.000 de oameni la manifestația pentru susținerea comunității LGBT

Participanții la Cluj Pride s-au adunat, sâmbătă, în Piața Unirii din Cluj-Napoca având steaguri și umbrele în culorile curcubeului și afișe cu mesaje precum „Drepturi egale pentru fiecare”, „Corpul meu, drepturile mele”, „Tradiția noastră este iubirea”.

De cealaltă parte, 100 de oameni s-au strâns pentru a protesta împotriva comunității LGBT. „Tergiversarea Referendumului pentru căsătorie vreme de cinci ani și boicotul național săvârșit de partide și o parte din mass media relevă o politică discriminatorie față de majoritatea românilor, iar atitudinea agresivă anticlericală și disprețul față de creștinii „retrograzi” dezvăluie ipocrizia unei minorități care, în mod  paradoxal și ticălos, sub stindardul toleranței, justifică intoleranța.

Anul acesta s-a stabilit un precedent periculos: Primăria a permis ca parada homosexualilor să aibă loc în centrul istoric al Clujului, traseul trecând și pe lângă Catedrala Ortodoxă. Chemăm pe toți clujenii la Mitingul pentru Familie, să spunem un NU hotărât parteneriatelor, casătoriilor si adopțiilor homosexuale și să dăm voce celor 92% din românii care au votat DA pentru normalitate, DA pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie”, se arată într-un comunicat al Asociațaiei Noua Dreaptă, potrivit stiridecluj.ro.

La ultimul dintre mitinguri a participat și Gheorghe Funar. Acesta a șocat audiența cu un discurs despre LGBT, daci, și asasinarea lui Mihai Eminescu. Discursul halucinant poate fi urmărit mai sus.