Life

Gheorghe Gheorghiu, concert pe un zgârie-nori din New York. Banii vor fi în totalitate donați

Gheorghe Gheorghiu va susține un concert pe un zgârie-nori din New York. Va dona toți banii către o cauză nobilă din România.
21.11.2022 | 16:52
Gheorghe Gheorghiu concert pe un zgarienori din New York Banii vor fi in totalitate donati
Gheorghe Gheorghiu, concert pe un zgârie-nori din New York. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Gheorghe Gheorghiu va susține un concert pe un zgârie-nori din New York, iar toți banii vor fi donați pentru o cauză nobilă.

Gheorghe Gheorghiu, concert pe un zgârie-nori din New York. Va dona banii

Este vorba despre un concert care va avea loc la etajul 86 al Trump World Tower din New York, una dintre cele mai impozante clădiri din oraș.

ADVERTISEMENT

Concertul va fi susținut în cadrul galei de iarnă din 2022 a  Camerei de comerț româno-americane, pe data de 8 decembrie.

Este vorba despre m un eveniment caritabil anual care de această dată s-a decis să aibă loc pe un zgârie-nori din New York.

ADVERTISEMENT

Toate sumele de bani strânse vor fi donate în conturile Hospice Casa Speranței, care este un centru de îngrijire paliativă la domiciliul celor cu boli incurabile.

„În 45 de ani de prodigioasă carieră muzicală, solistul cântecului de dragoste românesc nu a ratat nici o localitate importantă din țară, fie ea de la malul mării, deltă, deal ori munte.

ADVERTISEMENT

Nu puține sunt spectacolele în care artistul apare an de an dedicate comunităților de români de peste ocean. Cântecele sale s-au auzit și în faimosul district financiar newyorkez, chiar pe Wall Street, la un mare world festival, însă atât de ”sus” nu a cântat niciodată”, se arată într-un comunicat de presă.

Cum se implică în eveniment soția lui Gheorghe Gheorghiu

Gala este organizată de Camera de Comerț româno-americană, iar grupul de companii este cel care a ales acest spațiu pentru evenimentul caritabil, Trump World Tower, fiind unul dintre cele mai râvnite pentru evenimente din întregul New York.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Gheorghiu nu a mai susținut un concert la o asemenea înălțime, dar pe de altă parte nu este străin de spectacolele organizate pentru românii din afara țării stau de cele caritabile.

La Trump World Tower, soția acestuia, Gabriela Băncescu Gheorghiu, s-a implicat pentru a fi servite specialități tradiționale.

Gabriela Băncescu și Gheorghe Gheorghiu sunt proaspăt căsătoriți. Aceștia au făcut nunta în toamna anului trecut, chiar în Statele Unite.

„Fac naveta în SUA din 1992. La început am mers în vacanțe, apoi pentru spectacole. E adevărat că am și fata acolo… iar vara vin aici, obligatoriu.

Pentru că aici e sufletul meu, la mare. De vreo 40 de ani, în fiecare vară, vin la mare”, a mai declarat Gheorghe Gheorghiu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: