News

Gheorghe Gheorghiu, despre Mihai Constantinescu: „Cred într-o minune, cred că zilele lui nu s-au scurs!”

16.05.2019 | 14:35
Gheorghe Gheorghiu despre Mihai Constantinescu Cred intro minune cred ca zilele lui nu sau scurs

Cântărețul Mihai Constantinescu este internat de luni, 13 mai, în stare gravă, la Spitalul Floreasca după ce a făcut un stop cardiorespirator. Prietenii săi de-o viață îi sunt aproape și se roagă pentru îndrăgitul cântăreț.

Lumea artistică se roagă pentru viața lui Mihai Constantinescu

Muzicianul Mihai Constantinescu este internat în stare gravă la Spitalul Floreasca, de luni. Colegii de generație care i-au rămas prieteni de-a lungul vieții sunt alături de Mihai Constantinescu și se roagă la o minune.

,,Mă doare sufletul de starea lui Mihai! Am împărțit amintiri și cea mai frumoasă parte a vieții împreună. Chiar și numele copilul meu, Ștefania, a fost dat de Mihai și Mihaela Constantinescu, pe când formau un cuplu, sunt nașii fetiței mele”, a declarat fostul coleg din trupa GAMA, Gheorghe Gheorghiu, stabilit în Orlando, Florida. Formația GAMA era compusă din Gheorghe Gheorghiu și partenera sa, Anca Țurcașiu, Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc. Cei patru erau ABBA României.

”A dus întotdeauna o viață cumpătată, a făcut sport… Nu vreau să aud vești triste despre Mihai, cred într-o minune, cred că zilele lui nu s-au scurs. Mă rog pentru tine, prieten drag, să te întorci! Știu că poți să treci peste cumpăna asta!”, a adăugat fostul coleg de trupă, din Statele Unite ale Americii.

Un alt prieten de-al muzicianului se roagă la o minune, așa cum a fost și în cazul lui Gabriel Cotabiță, în urmă cu câțiva ani. ”În acest moment sunt foarte trist, ieri am plâns… Abia m-am liniștit. De fiecare dată când ne vedeam cu Mihai, eu și Ana mea (soția lui Petre Magdin – n.r.) ne simțeam bine. Este greu să accepți că un om atât de bun, de talentat, prieten de-o viață, trece printr-o situație atât de grea, cumplită. Mi-l amintesc la începuturile noastre ca artiști, ce băiat plin de viață era, sportiv, un om cu calități, educat! Nu-mi găsesc cuvintele, am multe de spus, Mihai este o istorie frumoasă, un exemplu de calitate umană. Am sufletul trist! Gânduri bune pentru soția lui, suntem cu sufletul alături de ea și de Mihai”, a declarat rokerul Petre Magdin. Mihai Constantinescu a cântat în trupa lui Petre Magdin, Modern Grup, la începutul anilor ’70.

Petre Madrin, aalături de muzicianul Mihai Constantinescu
Gheorghe Gheorghiu și Petre Madrin se roagă pentru o minune. Mihai Constantinescu este în continuare în stare gravă, la spital
Sursa foto: Google.com

Prezentatoarea Adela Popescu alături de mentorul ei, Mihai Constantinescu

Pe când era doar o copilă, Adela Popescu a avut ocazia de a cânta alături de Mihai Constantinescu, în timpul unui spectacol susținut în Năvodari, pe când artista era în tabără. De atunci, Adela Popescu a primit sprijinul muzicianului și s-a mutat de la Șușani, la București.

”Știu că este în stare gravă. Toți cei din familia mea îi îndrăgesc pe el și pe Simona și ne rugăm pentru ei. Noi țineam legătura… Crăciunul l-am sărbătorit împreună. Mihai a fost și la Șușani, la ai mei, acum mai mulți ani, tot de sărbători”, a declarat prezentatoarea tv, Adela Popescu.