Life

Gheorghe Gheorghiu își vinde vila de la Buftea cu 350.000 de euro. Motivul pentru care interpretul nu mai poate locui în această casă. Foto

Interpretul Gheorghe Gheorghiu a scos la vânzare o vilă impresionantă la Buftea, în județul Ilfov, pentru care solicită o sumă importantă: 350.000 de euro.
19.06.2022 | 15:23
Gheorghe Gheorghiu s-a mutat în Statele Unite de câțiva ani / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gheorghe Gheorghiu a decis să renunțe la una din proprietățile lui cele mai scumpe din România. Este vorba de o vilă impunătoare, situată în Buftea.

Tatăl lui Gheorghe Gheorghiu a locuit în vila de la Buftea, înainte să moară

Interpretul cere 350.000 de euro pentru un imobil cu două nivele și o suprafață de 450 mp, la care se adaugă o curte de 500 mp.

ADVERTISEMENT

La vila de la Buftea a locuit tatăl său, care a trecut în neființă, conform money.ro. Interpretul, care a avut o relație specială cu părintele său, nu a trecut încă peste șocul pierderii acestuia iar casa îi trezește amintiri dureroase.

Un alt motiv pentru care Gheorghe Gheorghiu a decis să vândă imobilul e că acesta locuiește mai mult în Statele Unite, iar o casă pe pământ necesită o întreținere permanentă, pentru a nu se degrada. Iar după moartea lui Gheorghe Gheorghiu Senior, nu prea a mai avut cine să aibă grijă de casă.

ADVERTISEMENT

Ce dotări are vila de la Buftea a lui Gheorghe Gheorghiu

Casa din Buftea este situată la 20 de metri de strada principală, are trei dormitoare cu acces la terasă și un dressing cât o garsonieră. Imobilul mai beneficiază de un garaj dublu și un foișor închis, cu toate utilitățile.

De asemenea, obiectele electrocasnice sunt de ultimă generație, iar pardoseala este placată cu marmură.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Gheorghiu și-a schimbat domiciliul în New York, alături de soția lui, femeia de afaceri Gabriela Băncescu Gheorghiu. Conform sursei citate, el mai deține un apartament la Brașov și unul la Sibiu, chiar în Piața Sfatului.

Gheorghe Gheorghiu s-a însurat cu patroana restaurantelor românești din New York

Gheorghe Gheorghiu are 68 de ani și este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică folk din România. Anul trecut, el a decis să renunțe la burlăcie și s-a căsătorit cu iubita lui, Gabriela.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc în Statele Unite, iar nași de cununie au fost Maria Dragomiroiu și Alexandru Mihu.

Gabriela Băncescu are 54 de ani și a emigrat în Statele Unite în 1995. Inițial, ea s-a angajat ca ospătăriță în restaurantul românesc ”Transilvania”, din New York, iar după câțiva ani, a ajuns manager al localului. Ulterior, a preluat integral afacerea.

După câțiva ani, soția lui Gheorghe Gheorghiu și-a mai deschis două restaurante, ”Romanian Garden” și ”Harmony Terrace”. Gheorghe Gheorghiu a mai fost căsătorit și are o fiică de 33 de ani, Andra Ștefania

ADVERTISEMENT