Life

Gheorghe Gheorghiu s-a însurat cu aleasa inimii sale. Primele imagini de la evenimentul care a avut loc în SUA

Cunoscutul cântăreț de folk, în vârstă de 67 de ani, s-a însurat cu Gabriela Băncescu. Fericitul eveniment a avut loc în SUA, mai exact la Mikelle Palazzo Ballroon din New York.
15.11.2021 | 09:46
Gheorghe Gheorghiu și Gabriela s-au căsătorit. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe Gheorghiu s-a însurat duminică, 14 noiembrie, cu Gabriela Băncescu. Nașii au fost Maria Dragomiroiu și soțul acesteia, impresarul Bebe Mihu.

La eveniment au participat aproximativ 1000 de invitați, printre aceștia aflându-se și foarte mulți artiști români. Gheorghe Gheorghiu și soția sa au ales pentru dansul mirilor cunoscuta melodie a artistului, “Unde dragoste nu e”.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul cântăreț de folk, în vârstă de 67 de ani, și-a cerut iubita de soție anul trecut de Crăciun, atunci când i-a oferit un superb inel.

Gheorghe Gheorghiu s-a însurat cu aleasa inimii sale. Primele imagini de la evenimentul care a avut loc în SUA

Gheorghe Gheorghiu a decis să se însoare cu iubita sa, Gabriela Băncescu. Nunta a avut loc la New York în unul dintre cele mai exclusiviste localuri, Mikelle Palazzo Ballroon.

ADVERTISEMENT

Nașii cuplului au fost Maria Dragomiroiu, cunoscuta cântăreața de muzică populară, și soțul acesteia, impresarul Bebe Mihu.

Pentru cea mai frumoasă zi din viața ei, mireasa a optat pentru o rochie lungă albă cu broderii pe un umăr. Mirele a purtat un costum negru la care a asortat o cămașă de aceeași culoare.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, mirii au deschis petrecerea cu celebra melodie “Unde dragoste nu e”, una dintre cele mai iubite piese ale cântărețului de folk.

La petrecerea grandioasă au participat zeci de invitați, printre care și mai mulți artiști renumiți din România. Angela Rusu a cântat la eveniment, dar Gheorghe Gheorghiu și-a încântat și el invitații cu câteva melodii.

ADVERTISEMENT

Fanii au reacționat imediat după ce au văzut pozele și au trimis sute de mesaje.

“Oameni cu valoare toți stimă și admirație multă sănătate și casă de piatră mirilor!”

“Casă de piatră ,sănătate fericire și înțelegere.”

“Casă de piatră și numai bucurii le doresc , să arați așa la 67 de ani , ori e din genă , ori te iubește cel Sus și ți-a dat leacul tinerețe fără Bătrânețe!”, sunt câteva dintre postările fanilor.

Cine este soția lui Gheorghe Gheorghiu

Gabriela Băncescu este extrem de cunoscută în Statele Unite. Soția cântărețului este patroana unui restaurant cu specific românesc foarte apreciat la New York. De asemenea este extrem de implicată în activitățile comunității de peste Ocean.

ADVERTISEMENT