Cele mai citite

Dublu Gicu, killerul turcilor: “Cea mai frumoasă seară din cariera mea”

Gheorghe Grozav, omul meciului România - Turcia, 2-0. Dublă contra selecţionatei conduse de Mircea Lucescu, după ce în trecut a marcat şi la Istanbul. Procentaj incredibil la meciurile contra otomanilor.
Autor: Gabriel Esanu | 09.11.2017 | 22:20
Dublu Gicu, killerul turcilor:

Gheorghe Grozav a luat numărul 10 la echipa naţională şi l-a onorat aşa cum se cuvine. Atacantul de 27 de ani a fost punctat în fiecare repriză a partidei cu Turcia şi, cu dubla sa, a stabilit scorul final al partidei de la Cluj, scor 2-0.

Cu reuşitele de la Cluj, Gheorghe Grozav a ajuns la şase reuşite sub tricolor. În mod surprinzător, jumătate dintre aceste reuşite au venit chiar în meciurile contra Turciei. În afara celor prin care a decis amicalul de lux contra lui Lucescu, Grozav a punctat şi la Istanbul, pe 12 octombrie 2012, într-o victorie a României în preliminariile pentru CM 2014.

Gheorghe Grozav, şase goluri la echipa naţională

“Este una dintre cele mai frumoase seri din cariera mea. Trebuie să uităm acest meci, ne aşteaptă o confruntare la fel de grea. Tot timpul se discută de acest număr greu, dar am evitat să citesc presa. Nu contează numărul, ci cum îţi faci treaba. A fost o mică presiune din cauza acestui număr.

Noi am reuşit să demonstrăm, toată echipa. Mister ne-a cerut să facem un pressing agresiv şi să încercăm să recuperăm mingea cât mai repede. M-am simţit bine la Cluj, practic este casa mea. Deşi eu am jucat în cealaltă parte. Budescu e un jucător de valoare, ne-a ajutat. Sperăm să facem rezultate bune şi în meciurile oficiale”, a declarat Grozav la Pro X.

Înainte de golurile marcate la Cluj, Grozav nu mai marcase pentru echipa naţională de aproape cinci ani. Ultimul venise într-un meci amical contra Poloniei, pierdut însă de tricolori, scor 1-4.

Gheorghe Grozav este jucător chiar în campionatul Turciei. Evoluează pentru Karabukspor, formaţie pentru care a semnat în vara acestui an. Este coleg cu Torje şi Cristi Tănase.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!