Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Gheorghe Hagi a analizat România – Ucraina 3-0, la EURO FANATIK și face o prezicere fabuloasă: „Această generație are potențial să ajungă în finală”

Gheorghe Hagi a analizat succesul echipei naționale de la EURO 2024, care a zdrobit-o pe selecționata Ucrainei în meciul de debut, scor 3-0.
18.06.2024 | 12:25
Gheorghe Hagi a analizat Romania  Ucraina 30 la EURO FANATIK si face o prezicere fabuloasa Aceasta generatie are potential sa ajunga in finala
Gheorghe Hagi VEDE ROMANIA IN SEMIFINALE la EURO 2024 “POTENTIAL URIAS!”
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a fost invitatul telefonic al lui Horia Ivanovici la emisiunea EURO FANATIK, unde au discutat despre rezultatul echipei naționale. Tehnicianul a oferit cuvinte mari băieților din selecționata lui Edi Iordănescu.

Gheorghe Hagi a analizat România – Ucraina, 3-0, la Fanatik și face o prezicere fabuloasă

Gheorghe Hagi a analizat victoria spulberatoare a echipei naționale împotriva vecinilor nord-estici. „Regele“ a spus că staff-ul a ales perfect tactica pentru meci, ceea ce a dus la rezultatul surprinzător.

ADVERTISEMENT

„A fost totul perfect. Interpretarea tactică, cât și lucrul individual al jucătorilor. Au făcut un meci foarte bun tactic, au pregătit bine meciul. Când faci bine în teren, vine rezultatul cu un jucător sau altul în diferite momente care iese în evidență și face diferența.

Goluri frumoase, așa se joacă la turnee finale. La Europene și Mondiale, toate echipele sunt periculoase, trebuie să dai mai mult, tot ce ai mai bun. Au făcut ambele faze foarte bine. N-avem de ce să exagerăm. Spunem adevărul, ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Un meci fantastic, copiii merită. Le va da în continuare încredere în tot procesul de creștere și de a ajunge la performanțe foarte mari. Staff-ul și antrenorii care plănuiesc tot ce înseamnă tactică și strategia de meci, e clar că au fost buni.

E greu să crezi și pe teren când o vezi, că e Campionat European. Echipele sunt echilibrate, dar eu am declarat acum o lună, vom face șase puncte. Vom câștiga primele două meciuri, păream prea încrezător, cum îmi place mie să fiu“, a spus Gheorghe Hagi, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Se schimbă Generație de Aur?!

Hagi a spus că echipa actuală are potențialul de a ajunge într-o finală de competiție internațională. De altfel, „Regele“ a fost foarte laudativ la adresa jucătorilor care au adus bucurie milioanelor de români.

„Dar uite că se poate să faci un meci cum a fost echipa națională aseară. În fotbal e totul posibil, dacă faci ambele faze, dacă stai bine în teren, dacă ai jucători talentați. E o generație foarte talentată, o cunosc, o știu.

ADVERTISEMENT

Lucrez de 14 ani în fotbalul românesc, cunosc pe majoritatea. Avem o generație foarte talentată, care poate să facă o linie foarte bună de calificări. Această generație are potențial să ajungă în finală.

Cred că această generație are un potențial foarte mare, drumul e același. Obiectivul pe termen mediu și lung e să ne depășească. Nu cred că există alt obiectiv în care să te miște, să te motiveze.

Trebuie să aibă viziunea asta. Nu există altul, să faci mai bine ca altă generație. Nimeni nu se naște cel mai bun, devii cel mai bun“, a spus Gheorghe Hagi, după ce echipa națională a câștigat cu 3-0 la EURO.

Gică Hagi despre România - Ucraina 3-0

ADVERTISEMENT
1,90 este COTA BETANO pentru "Ambele echipe înscriu" la România - Belgia