Sport

Gheorghe Hagi a făcut scandal la ultimul amical al Farului! „Regele” a intrat pe teren și s-a certat cu arbitrii: „De ce dai dacă n-a fost?”

Miercuri. 29 iunie, Farul Constanța a jucat două amicale într-o zi. La ultimul, încheiat la egalitate, scor 0-0, cu CS Mioveni, Gică Hagi a făcut scandal din cauza arbitrilor.
30.06.2022 | 15:56
Gheorghe Hagi a facut scandal la ultimul amical al Farului Regele a intrat pe teren si sa certat cu arbitrii De ce dai daca na fost
Gheorghe Hagi a făcut scandal la ultimul amical al Farului! „Regele” a intrat pe teren și s-a certat cu arbitrii: „De ce dai dacă n-a fost?”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CS Mioveni a fost al doilea adversar cu care Farul Constanța și-a măsurat forțele în stagiul de pregătire. „Marinarii” n-au reușit decât un 0-0 în compania echipei pe care o vor înfrunta și în următorul sezon de Liga 1, iar Gică Hagi s-a enervat teribil, dar nu din cauza propriilor jucători.

Gică Hagi a luat foc la amicalul cu Mioveni! Arbitrajul l-a scandalizat pe managerul tehnic al Farului

În aceeași zi, Farul mai jucase un amical, cu FC Brașov, din Liga 2, câștigat de constănțeni cu scorul de 3-1. Câteva ore mai târziu, la confruntarea cu argeșenii, Gică Hagi a fost foc și pară pe arbitrii.

ADVERTISEMENT

Managerul tehnic al Farului a fost deranjat de un ofsaid semnalizat de către unul dintre asistenți împotriva formației sale. Conform digisport.ro, Gică Hagi a pătruns în terenul de joc pentru a-i certa pe oficialii amicalului cu CS Mioveni.

„De ce dai ofsaid dacă n-a fost?! Nu se poate aşa ceva”, ar fi fost unul dintre comentariile managerului tehnic de la Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Potrivit aceleiași surse, „Regele” s-a împăcat cu brigada de arbitri la finalul meciului disputat la Ghimbav. Hagi și-a motivat ieșirea prin faptul că își dorește să se impună în toate partidele, chiar dacă acestea sunt amicale.

Gabriel Torje, pariul „Regelui”

Supărat pe arbitri, Gică Hagi este extrem de mulțumit de Gabriel Torje, al cărui despărțire de Dinamo fost anunțată în exclusivitate de FANATIK. Antrenorul, care l-a lansat în fotbalul mare, la Poli Timișoara,  este sigur că îi va revitaliza cariera „Piticului”.

ADVERTISEMENT

„Vorbim despre un jucător care are experienţă foarte mare. Sunt convins că va face foarte bine cu noi. Îl cunosc foarte bine.

Nu există la Farul doar Torje. El e unul din noi, trebuie să îl ajutăm să se adapteze cu noi, să îl facem să joace foarte bine. El trebuie să se simtă bine la Farul, în grup, în anturaj. Clar că avem nevoie de jucători că de asta l-am şi luat. E unul dintre jucătorii de pe piaţă în momentul de faţă care are cea mai mare experienţă ca atacant în prima divizie.

ADVERTISEMENT

A jucat la toate nivelurile şi sper ca el să ne ajute cu acest lucru. Nu totul înseamnă Torje. El doar va fi un jucător foarte important pentru noi, sper, în linia de atac”, a declarat Hagi, după Farul – CS Mioveni 0-0.

ADVERTISEMENT