Fotbal intern

Gheorghe Hagi a lăsat 6 jucători acasă pentru deplasarea de la Sepsi! Regele nu se poate baza pe câteva nume grele

21.02.2019 | 16:12
Gheorghe Hagi a lasat 6 jucatori acasa pentru deplasarea de la Sepsi Regele nu se poate baza pe cateva nume grele

Managerul Viitorului, Gheorghe Hagi a lăsat nu mai puțin de 6 jucători acasă pentru deplasarea de la Sepsi! Regele a decis să plece mai repede la Sf Gheorghe pentru a câștiga un antrenament. Lucrurile s-au complicat însă –  printre cei la care Hagi a renunțat se află și câteva nume grele.”Am lăsat 6 jucători acasă, am plecat cu 18 pentru a-i antrena, a câştiga un antrenament, mâine au două antrenamente, pregătim şi meciul de vineri şi meciul cu Botoşani. Doi suspendaţi [n.r. – Ionuţ Vână (mijlocaş central), Bas Kuipers (fundaş central)], Eric, Târcoveanu, Măţan, Pitu au rămas acasă”, a declarat Gheorghe Hagi.

Pentru Hagi programul este unul dificil. După deplasarea de la Sepsi, Viitorul joacă acasă cu FC Botoșani. Mai mult de atât, orice pas greșit îi poate scoate pe elevii lui Hagi din calculele pentru play off. ”Un meci decisiv în deplasare unde, bineînţeles, suntem obligaţi să producem rezultat pentru a avea şanse după aceea acasă să jucăm meciul decisiv pentru a merge în play-off”, a mai spus Hagi.

Gheorghe Hagi a lăsat 6 jucători acasă pentru deplasarea de la Sepsi! Gica Hagi in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, duminica 3 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Gheorghe Hagi are ca obiectiv clasarea pe un loc de play off

Gheorghe Hagi a lăsat 6 jucători acasă pentru deplasarea de la Sepsi!

Indiferent dacă prinde play off-ul sau nu, Gheorghe Hagi spune că va continua să investească în fotbal. Copiii sunt în faţa mea, personal. Ei au prioritate, toţi. Şi nu am mulţi. Nu am puţini, am doi legitimi şi 200 de care trebuie să am grijă, sunt resposabil, pe care trebuie să îi scot în faţă, să încerc să le creez condiţii, să fac lucrurile, să îi fac să fie fericiţi. Sunt responsabilizat foarte tare, ştiu lucrul acesta şi sunt conştient.

La muncă totdeauna trebuie să ai plăcere. Când mă voi plictisi, mă voi retrage. Deocamdată încă mai am, am plăcere, îmi place, asta vă zic. Încă mai am putere să o fac, dar când mai am vise, idealuri, mai am de cucerit anumite lucruri. Să vedem dacă sunt posibile, dacă nu, va veni şi timpul ca să ne lăsăm. Vacanţă, aia trebuie, altfel mă ceartă nevasta”, a mai spus Hagi

  • 7 este poziția ocupată de Viitorul în clasamentul Ligii 1 Betano