Fotbal intern

Gheorghe Hagi a luat foc la adresa lui Denis Drăguş după înfrângerea cu FCSB: “A jucat doar pentru el!”

10.12.2018 | 22:46
Gheorghe Hagi a luat foc la adresa lui Denis Dragus dupa infrangerea cu FCSB A jucat doar pentru el

Gheorghe Hagi s-a enervat după FCSB-Viitorul 2-0. Patronul-antrenor al dobrogenilor a explicat că e dezamăgit de jucătorii săi, mai ales din cauza lipsei de personalitate dovedită în acest meci.

”Ca şi concluzie, Steaua mult mai experimentată decât noi. Am început bine, a fost un meci tactic, din păcate nu am adus mingea în careu şi nu am combinat bine. Atacanţii nu au fost inspiraţi, cred că Steaua a fost mai puternică şi mai inspirată. Jucătorii nu au fost proaspeţi. Sunt dezamăgit pentru că mă aşteptam să avem ceva mai multă personalitate în joc. Vom evalua acest meci, îmi doresc mai mult de la ei”, a spus Hagi.

Numai că nu a vorbit doar despre jucători în general, ci a nominalizat şi vinovaţi. Iar omul de care s-a declarat cel mai nemulţumit a fost Denis Drăguş, jucătorul promovat de Cosmin Contra ca titular în naţională în această toamnă.

Denis Drăguş a fost criticat dur de Gheorghe Hagi pentru prestaţia din meciul cu FCSB
Denis Drăguş a fost criticat dur de Gheorghe Hagi pentru prestaţia din meciul cu FCSB

Hagi l-a acuzat de individualism pe Denis Drăguş: “Îi mai trebuia o minge!”

“Drăguş trebuia să aibă încă o minge pentru el. A jucat pentru el azi. Nu se poate, de aceea l-am şi schimbat. El trebuie să înţeleagă că fotbalul e combinativ. Nu cred eu că poate face de unul singur, totul. Trebuie să fie mai lucid, dar asta e”, a fost replica “Regelui”.

Hagi i-a şi lăudat în final pe jucătorii de la FCSB, Florinel Coman şi Florin Tănase fiind, în opinia patronului-antrenor de la Viitorul, cei care au decis meciul:  ”Jucătorii mei sunt tineri, trebuie să se obişnuiască până la urmă cu presiunea. Vom vedea ce vom face. Când începe meciul trebuie să fii pregătit, să ştii ce vrei. Chiar dacă meciul e greu şi are ritm, intensitate. Ei au experienţă în plus e clar. Nu sunt un tip care să mă laud, Florinel Coman e un jucător interesant. Luaţi ce am zis de el acum 4 ani, nu ce spun acum. El şi Tănase au decis meciul”.