Fotbal intern

Încă o DEMISIE: ”Astea-s motivele!” Gică Hagi are medic part-time!

Viitorul e campioană, dar plecările din staff-ul medical continuă. În urmă cu câteva luni, FANATIK.RO dezvăluia că medici, kinetoterapeuţi şi chiar manageri părăseau echipa care, ulterior,...
03.07.2017 | 13:37
Inca o DEMISIE Asteas motivele Gica Hagi are medic parttime
ADVERTISEMENT

Viitorul e campioană, dar plecările din staff-ul medical continuă. În urmă cu câteva luni, FANATIK.RO dezvăluia că medici, kinetoterapeuţi şi chiar manageri părăseau echipa care, ulterior, lua titlul (vezi detalii). Adrian Motoacă este medicul care a pus piciorul în prag, atunci când i s-a sugerat să-i acorde viza medicală lui Nimely, deşi fotbalistul avea probleme medicale. Motoacă nu a făcut-o, apoi şi-a dat demisia.

De atunci, plecările au curs la Academia lui Hagi, dar şi la echipa din Liga 1, FC Viitorul Constanţa. Ultimul care a cedat, sursele FANATIK.RO susţin că programul încărcat, salariile mici şi felul în care sunt trataţi aceştia au condus la demisii, a fost kinetoterapeutul Gabriel Voicu.

ADVERTISEMENT

”Am plecat din motive profesionale! A rămas un coleg la Academie”, a declarat Gabriel Voicu. Acesta a ţinut să mai precizeze: ”Nu oricine poate să lucreze într-un astfel de mediu. Sunt deplasări cu echipa, un program încărcat…!”

A rămas un kinetoterapeut!

După demisia lui Gabriel Voicu, la Academia Gheorghe Hagi au rămas doar un kinetoterapeut, un medic part-time (lucrează două ore la trei zile) şi două asitente, şi ele tot part-time. ”Au plecat peste 10 oameni în ultimele şase luni. Cred că e singura echipă din ţară unde se întâmplă asta. Medici, kinetoterapeuţi, team-manageri, asistente… Salarii mici, bătaie de joc, lucrau pe nimic 10-12 ore. 

ADVERTISEMENT

La Academie mai au, parcă, un kinetoterapeut, n-au maseur, n-au nimic! Nu mai spun că la Viitorul 2 chiar n-au nimic!! Niciun cadru medical! Şi e vorba de 5-6 echipe, iar 2-3 joacă simultan!”, a precizat un un apropiat al grupării de la Ovidiu.

În ultima jumătate de an, trei medici, un kinetoterapeut, un fizioterapeut şi două asistente au părăsit Viitorul.

ADVERTISEMENT