Fotbal intern

Gheorghe Hagi, atac dur la adresa UEFA! ”Ne facem Liga Campionilor a noastră, aici în Estul Europei”

11.11.2018 | 08:16
Gheorghe Hagi a lansat un atac dur la adresa conducătorilor UEFA pentru modul în care au decis să organizeze Champions League

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a lansat un atac dur la adresa conducătorilor UEFA pentru modul în care au decis să organizeze cea mai importantă competiție la nivel de cluburi, Champions League. Fostul internațional ar vrea că țările din Estul Europei să-și organizeze propria competiție, deoarece sunt discriminate de forul continental.

”Și noi din Estul Europei suntem buni. Trebuie să avem un cuvânt de spus în ce se face la UEFA și FIFA. Cluburile mari să facă ce vor. Şi noi ne facem propria ligă. Ne facem Liga Campionilor a noastră și ne luăm la trântă cu ei. Mai bine jucăm între noi. Asta e discriminare. De ce ne-aţi primit în Uniunea Europeană?”, a declarat tehnicianul Viitorului la Telekom Sport.

Gheorghe Hagi și Dorinel Munteanu își strâng mâna la finalul meciului FC Viitorul - Concordia Chiajna 0-0
Gheorghe Hagi și Dorinel Munteanu își strâng mâna la finalul meciului FC Viitorul – Concordia Chiajna 0-0

Gheorghe Hagi, atac dur la adresa UEFA: ”Campioana României trebuie să meargă direct în grupele Champions League”

”E inadmisibil! Cred că e cea mai mare discriminare în lume ca UEFA şi FIFA, sau mai mult UEFA, din cele 32 de ţări puternice din Europa, echipa campioană a României să nu participe direct în Champions League. Mă duc în faţa lor. Să ne dovedească de ce fac această discriminare faţă de fotbal”, și-a continuat Gheorghe Hagi atacul la adresa conducătorilor UEFA.

”Şi noi suntem buni, şi noi merităm să fim în Champions League. De ce Spania sau Germania, Italia să aibă 4-5 echipe şi noi să n-avem nici măcar campioana care să se ducă direct?! Am câştigat şi noi Liga Campionilor, Supercupa Europei. Şi Serbia e o ţară care a câştigat. De ce să nu mergem şi noi direct. Dau 500 de milioane la cluburile alea mari. Să ne dea şi nouă 40-50 de milioane, că noi suntem formatori”, a mai spus fostul internațional.

Declarațiile acide ale lui Gheorghe Hagi au venit la finalul meciului FC Viitorul – Concordia Chiajna 0-0, din etapa cu numărul 15 a Ligii 1 Betano. Tot atunci, ”Regele” a vorbit despre convocarea fiului său Ianis la echipa națională de seniori a României și despre când va putea să fie din nou selecționer.

Tags: