Fotbal intern

Gheorghe Hagi, cerere categorică: „Am plătit taxe la stat, bonusuri la jucători, deplasări! Vreau banii înapoi”

07.03.2020 | 17:05
Gheorghe Hagi cerere categorica Am platit taxe la stat bonusuri la jucatori deplasari Vreau banii inapoi
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi este extrem de numulțumit că a rămas fără 20 de puncte la început de play-out și își cere înapoi banii investiți în „deplasari și bonusuri”. „Am ratat play-off-ul la un punct”, s-a plâns antrenorul.

Gheorghe Hagi își cere banii înapoi

Viitorul a ratat play-off-ul la un singur punct și acum Hagi le cere oficialilor fotbalului românesc să-i returneze banii cheltuiți pe meciurile din sezonul regulat, după ce punctele au fost înjumătățite și multe meciuri câștigate și-au pierdut rostul.

ADVERTISEMENT

„Rezultatul e meritat, deși putea să fie egal pentru că și ei au avut o bară. Ganea trebuie să joace meci de meci, chiar dacă e împrumutat de la Bilbao. De aceea ni l-au dat cei de acolo, în ideea că va juca meci de meci. Merită, e serios. Mi-a plăcut și de Boboc și de Casap, doi jucători tineri.

Acum e un campionat nou, nu mai contează pe ce loc ești, trebuie să te bați pentru orice punct. Din păcate ni s-au luat 20 de puncte și n-am intrat în play-off din datorită unui punct, imediat am pierdut și 20 de puncte. Cum? Patru luni am plătit bonusuri, deplasări, dintr-o dată punctele sunt la jumate.

ADVERTISEMENT

Să mi se dea înapoi toți banii pe bonusuri, pe deplasări, sunt premii date, taxe la stat.

Nu e un campionat care are logică. Poate fi play-off, dar fără să se ia punctele și golaverajul. Și în august e important meciul și în septembrie, de marketing nu mai vorbesc, că se face planificare. Dintr-o dată te aruncă pe dinafară. Nu e normal lucrul ăsta, nu are legătură cu a face sport de performanță”, a răbufnit Hagi.

Gabi Iancu, variantă pentru echipa națională?

Gabi Iancu a ajuns la cota 11 în clasamentul golgheterilor din Casa Pariurilor Liga 1, la egalitate cu Denis Alibec și Florinel Coman. Atât jucătorul, cât și antrenorul Gheorghe Hagi și-ar dori ca Iancu să fie convocat pentru meciul cu Islanda, din 26 martie 2020.

ADVERTISEMENT

Normal că m-aș bucura să am jucători la lot, însă important nu e doar să-i dai, trebuie să vină și performanța. Nu ne luptăm doar pentru a fi acolo, trebuie să ai succes și la naționala mare. Cu cine, cu care, nu contează. Important e să avem succes”, a explicat Hagi la Digi Sport.

„Dacă voi avea evoluții bune se vor gândi probabil și la mine, orice jucător își dorește să îmbrace tricoul echipei naționale”, a declarat și Iancu.

ADVERTISEMENT
  • 5.5 milioane de euro e bugetul anual al Viitorului