Fotbal intern

Gheorghe Hagi, certat în privinţa lui Ianis: “Îl forţezi prea mult”

16.10.2018 | 20:42
Gheorghe Hagi certat in privinta lui Ianis Il fortezi prea mult

Dănuţ Lupu a discutat despre Ianis Hagi, “decarul” celor de la Viitorul Constanţa, şi îi atrage atenţia lui Gheorghe Hagi în privinţa modului în care lucrează cu fiul său. Lupu crede că “Regele” fotbalului românesc ar trebui să nu-l mai forţeze pe Ianis, spunând că Hagi ar trebui să aibă mai multă răbdare cu el, având în vedere şi vârsta pe care o are.

“Ianis e forţat prea mult de Hagi. Trebuie să se aibă răbdare cu el. Ianis îşi doreşte prea mult. Vrea să realizeze lucruri pe care la vârsta lui nu are cum să le facă. Nici Hagi nu putea să facă lucruri la 24 de ani pe care le-a făcut la 30.

Dănuţ Lupu îl ceartă pe Hagi din cauza lui Ianis

Trebuie lăsat să crească, de aceea nu a reuşit la Fiorentina. Lui Hagi nu i-a convenit să-l vadă pe bancă, de aceea l-a readus la Viitorul”, a spus Dănuţ Lupu la Prosport LIVE. Jucătorul lui de la Viitorul Constanţa a fost cumpărat de la Fiorentina de tatăl său, deranjat că nu evolua aşa cum îşi dorea, iar de atunci Ianis evoluează meci de meci pentru clubul de la Ovidiu.

Gheorghe Hagi, certat în privinţa lui Ianis. Jucătorul în meciul de fotbal dintre România U21 şi Ţara Galilor u21, disputat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, vineri, 12 octombrie 2018
Gheorghe Hagi, certat în privinţa lui Ianis. Jucătorul în meciul de fotbal dintre România U21 şi Ţara Galilor u21

Hagi e criticat pentru modul în care lucrează cu fiul său, Ianis, care este angrenat acum în lupta de la naţionala de tineret pentru participarea la Campionatul European din 2019. România U 21 joacă azi ultimul meci, la Ploieşti, pe Stadionul “Ilie Oană” şi are nevoie de cel puţin un punct pentru a se califica direct la turneul final. Nici măcar o înfrângere nu le-ar tăia aripile “tricolorilor” mici, care ar juca barajul dacă nu ar lua niciun punct în această seară. Partida România U 21 – Liechtenstein U 21 are loc de la ora 21:00, urmând să fie transmisă şi în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.