“Regele” s-a dezlănţuit din nou: “Ianis poate lua Balonul de Aur!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
12/02/2018, 15:45
“Regele” s-a dezlănţuit din nou: “Ianis poate lua Balonul de Aur!”

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Gheorghe Hagi continuă războiul de la distanţă cu Fiorentina din cauza lui Ianis Hagi. După ce a fost ţinut la echipa de tineret a italienilor timp de un an şi jumătate, “Regele” şi-a luat fiul înapoi la Viitorul şi le mai transmite un mesaj celor de la clubul “viola”. 

“Este foarte talentat şi, fotbalistic vorbind, are mentalitatea corectă. Ca jucători suntem diferiţi. El este puternic şi ambiţios. Ştie că trebuie să facă sacrificii, dacă vrea să ajungă departe. Am mare încredere în el. Ştiu că poate într-o zi să câştige Balonul de Aur. E decar, un foarte bun pasator şi loveşte foarte bine cu ambele picioare”, a fost declaraţia lui Gheorghe Hagi, citată de Monitorul de Vrancea. 

Gheorghe Hagi spune iar că pleacă din ţară

Managerul tehnic al celor de la Viitorul afirmă din nou că va pleca din România, deziluzionat de felul în care este tratat fotbalul în ţara noastră. Gheorghe Hagi este dorit de Fatih Terim la Galatasaray, acolo unde ar urma să facă echipă cu “Împăratul” şi cu Gică Popescu. 

“Am declarat că vreau să plec din ţară pentru că nu se face nimic concret pentru sport. Asta mă deranjează cel mai mult. Toată lumea se dezvoltă, România bate pasul pe loc. Eu sunt un om căruia îi place să câştige tot timpul. Vă doresc numai bine!”, a spus Hagi. 

Închide ×