Fotbal international

Gheorghe Hagi, dezvăluiri despre situația lui Ianis de la Rangers: „Poate aștepta oricât”

21.04.2020 | 21:48
Gheorghe Hagi dezvaluiri despre situatia lui Ianis de la Rangers Poate astepta oricat
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a dezvăluit că, cel puțin deocamdată, nu a existat nicio discuție în privința unui posibil transfer a lui Ianis, dar scoțienii de la Rangers, unde internaționalul român este împrumutat de la Genk, au opțiune de cumpărare pe care o pot activa la sfârșitul sezonului, indiferent care ar fi acesta.

„I-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Ianis Hagi nu a reușit să se impună la Genk în prima parte a stagiunii și campioana Belgiei a decis să îl împrumute, cu o opțiune de transfer definitiv pentru o sumă ce se ridică la 5.000.000 de euro, la Rangers.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi susține că echipa antrenată de Steven Gerrard poate activa clauza la sfârșitul sezonului, chiar dacă acesta poate fi decalat mai multe luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Nu există nicio mișcare, e static, e acasă și lucrurile sunt așa cum le știți. E împrumutat la Rangers cu opțiune de cumpărare. Până nu se termină, Rangers poate aștepta cât dorește, nu e obligată”, a declarat Gheorghe Hagi la TV Digisport.

ADVERTISEMENT

Managerul de la Viitorul consideră că Ianis Hagi a luat decizia optimă în iarnă, când a ajuns la Rangers, datorită profesionalismului clubului din Scoția.

El e împrumutat până în vară. I-am zis în iarnă ‘Dumnezeu ți-a pus mâna în cap’, l-a dorit un club extraordinar, mare, puternic din Europa, un club extraordinar, cu mentalitate de câștigător, iar el se simte extraordinar.

ADVERTISEMENT

A făcut bine și e în situația în care e tot fotbalul. Așteaptă să vadă când începe. În rest, e liniștit și arată bine”, susține Gheorghe Hagi.

„Ar juca și mâine bine într-un meci oficial”

Gică Hagi transmite că Ianis s-a pregătit exemplar în ultimele săptămâni, petrecute acasă, alături de familie.

ADVERTISEMENT

Ianis se antrenează foarte bine de o lună, cred că mâine dacă ar trebui să joace un meci oficial ar face-o foarte bine.

I-am pus și o bicicletă acasă, trimite toate datele și cât a alergat celor de la Rangers în fiecare zi”, transmite Hagi.

ADVERTISEMENT