Sport

Gheorghe Hagi, discurs motivațional pentru unul dintre jucătorii CFR-ului. ”O să vină oferta, vine!”

CFR Cluj a obținut o victorie chinuită în fața Farului, scor 1-0, dar antrenorul dobrogenilor a lăudat valoarea fotbaliștilor lui Dan Petrescu. ”Regele” l-a lăudat pe Claudiu Petrila și i-a transmis încurajări.
02.05.2022 | 11:58
Gheorghe Hagi discurs motivational pentru unul dintre jucatorii CFRului O sa vina oferta vine
ADVERTISEMENT

Campioana în exercițiu din Casa Pariurilor Liga 1 s-a chinuit cu ”puștii” lui Gică Hagi, dar s-a impus la limită și continuă cursa pentru un nou titlu. Tehnicianul ”marinarilor” l-a remarcat pe unul dintre fotbaliștii lui Dan Petrescu.

Gică Hagi: ”E un jucător talentat”

Claudiu Petrila este unul dintre jucătorii care s-au remarcat în actualul campionat și a atras atenția mai multor cluburi din străinătate.

ADVERTISEMENT

Titular în 21 din cele 28 de partide bifate în Casa Pariurilor Liga 1, în acest sezon, mijlocașul de bandă a înscris 8 goluri pentru campioana en-titre a României.

Jucător de viteză, care își poate folosi ambele picioare la fel de bine, Petrila i-a atras atenția și lui Gică Hagi. Tehnicianul Farului a fost întrebat, la conferința de presă de după meciul din Gruia, dacă tânărul fotbalist ar avea șanse reale să se transfere în Turcia.

ADVERTISEMENT

”De Petrila trebuie să vorbească Dan cel mai bine (Dan Petrescu – n.r.). E un jucător tânăr, lăsați-l în pace! E un jucător talentat, dacă o să vină oferta, vine.

CFR știe, nu-mi place să mă bag în bucătăria celorlalți, trebuie sa-mi văd de copiii mei, să vedem noi ce facem”, a spus Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

Cotat la 1,4 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt, Claudiu Petrila a devenit om de bază în garnitura lui Dan Petrescu, după ce în sezonul precedent a evoluat sub formă de împrumut la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Galatasaray și Fenerbahce îl monitorizează pe Petrila

Fotbalistul de 21 de ani a devenit extrem de atractiv pentru cluburile potente financiar din Europa, iar Galatasaray și Fenerbahce Istanbul și-ar fi trimis oameni să-l urmărească în duelul pentru titlu CFR Cluj – FCSB 0-1.

ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila a fost titular și a evoluat vreme de 76 de minute contra roș-albaștrilor, însă nu s-a remarcat, jucând slab, în nota echipei, în disputa cu FCSB.

Eventualul transfer al lui Petrila va fi oricum extrem de greu de realizat în condițiile în care finanțatorul feroviarilor a anunțat că  vrea în schimbul lui nu mai puțin de 10 milioane de euro.

Pe de altă parte, însă, un eventual triumf al clujenilor la finalul acestui campionat ar putea să-i determine pe cei de la CFR să-l considere netransferabil, în condițiile în care ardelenii, din cauza datoriilor uriașe, sunt obligați să prindă faza grupelor în competițiile continentale intercluburi.

ADVERTISEMENT