Sport

Gheorghe Hagi, euforic după câştigarea titlului: “Este cea mai frumoasă duminică din viaţa mea!”

Farul s-a impus cu 3-2 în faţa celor de la FCSB şi a devenit campioana României. Gheorghe Hagi a fost euforic după câştigarea unui nou titlu în SuperLiga.
22.05.2023 | 07:49
Gheorghe Hagi euforic dupa castigarea titlului Este cea mai frumoasa duminica din viata mea
Gheorghe Hagi, alături de trofeul SuperLigii. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa este noua campioană a României. Formaţia lui Gică Hagi a reuşit să revină de la 0-2 la 3-2 şi să câştige campionatul cu o etapă înainte de final. Louis Munteanu a marcat golul decisiv, cu câteva minute înainte de final.

Gheorghe Hagi, euforic după câştigarea titlului: “Toată Constanța, toată Dobrogea e fericită acum”

Gheorghe Hagi a fost euforic la conferinţa de presă şi a anunţat că are planuri mari la Constanţa. “Regele” a declarat că este cea mai frumoasă zi din viaţa lui, bucuria titlului fiind dublată şi de o reuşită a lui Ianis Hagi la Rangers:

ADVERTISEMENT

“Orice titlu, orice performanță are frumusețea ei. Toată Constanța, toată Dobrogea e fericită acum. Se naște ceva de nivel mare aici! Toată lumea din club, toți am jucat fotbal.

Avem conducere bună, încercăm să ne facem treaba. Tot ce am realizat este meritul jucătorilor, noi doar am planificat. La asta cred că ne pricepem bine. Suntem în Europa și trebuie să ne gândim bine la acest lucru.

ADVERTISEMENT

“I-am zis că voi curața vestiarul și voi face unul mai bun, care să se bată la campionat”

Trebuie să găsim resurse, să ne gândim bine la intrări și la ieșiri. Trebuie să fim mult mai buni anul viitor. Așa i-am zis lui Larie anul trecut, când mai călcam strâmb.

I-am zis că voi curața vestiarul și voi face unul mai bun, care să se bată la campionat. Eu chiar sunt conectat. Noi suntem prima campioană din istoria României, prima ever, care nu mai facem cantonament. Noi stăm acasă, venim la meci.

ADVERTISEMENT

E duminica cea mai frumoasă din viața mea. Nu s-a mai întâmplat vreodată. Ianis să marcheze după cât a suferit un an… era fericit. Am vorbit cu el, mi-a zis să facem și noi ceva frumos. A fost o duminică perfectă”, a spus Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi, DJ în club!

După ce a primit trofeul, Gheorghe Hagi a făcut show într-un club din Constanţa, alături de jucătorii săi. “Regele” a cântat şi a dansat ore întregi şi chiar a jucat şi rolul de DJ pentru fotbaliştii săi.

ADVERTISEMENT

Pentru Gică Hagi este al doilea titlu din postura de antrenor după cel câştigat în 2017. Şi atunci, ca şi acum, FCSB a încheiat pe locul secund campionatul.

ADVERTISEMENT