Fotbal intern

Hagi nu uită şi nu iartă! A declanşat războiul cu Fiorentina!

Nereuşita lui Ianis Hagi în Serie A i-a lăsat sechele lui Gheorghe Hagi. Declaraţii dure la adresa celor de la Fiorentina
02.02.2018 | 08:24
Hagi nu uită şi nu iartă! A declanşat războiul cu Fiorentina!
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi i-a criticat în termeni duri pe cei de la Fiorentina pentru faptul că fiul său Ianis nu a fost folosit deloc în Serie A. Managerul tehnic de la Viitorul îi acuză de ipocrizie pe oficialii toscani. 

“M-a dezamăgit tot ce s-a întâmplat. Când l-au transferat, ei ne-au invitat la Florenţa şi am discutat cu totul altceva. Am stat faţă în faţă şi ne-au spus alte lucruri. Apoi, nu i s-a dat nicio şansă. A debutat în Seria A, de ziua lui, în 2016, iar un an mai târziu nici măcar atât nu i-au dat. Era 3-0 la pauză cu Verona şi nu l-au băgat. Păi ce s-a întâmplat într-un an? Atunci mi-am dat seama că ceva nu este în regulă”, a început Hagi senior. 

ADVERTISEMENT

Acesta afirmă că Ianis a fost unul din cei mai buni jucători în pregătiri ai clubului viola, lucru care nu s-a materializat în prezenţele pe teren. Hagi s-a enervat şi când a vorbit de suma de transfer pe care a trebuit să o plătească pentru a-şi răscumpăra fiul. 

“În vară, toată lumea a spus că a fost unul dintre cei mai buni în cantonament, s-a comportat bine şi pe teren, şi în afara lui, şi pe urmă ne-au anunţat că nu are loc. Nu ar fi fost mai normal să o spună prin mai sau iunie? Dacă nu are valoare, cum costă mai mult decât atunci cât l-au transferat? Cum poţi să ceri o sumă mai mare pentru un fotbalist care nu a jucat şi nici nu-i dai vreo şansă să-şi arate valoarea?”, au fost vorbele lui Hagi. 

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri