Sport

Capitolul la care Gheorghe Hagi spune că a fost întrecut deja de fiul său: „Ianis e sută la sută profesionist”

Ianis Hagi (23 de ani) traversează una dintre cele mai grele perioade din carieră. Internaționalul român tocmai a fost operat, dar primește laude din țară, chiar de la tatăl său.
13.02.2022 | 10:59
Capitolul la care Gheorghe Hagi spune ca a fost intrecut deja de fiul sau Ianis e suta la suta profesionist
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi e în cel mai greu moment al carierei. Pe 21 ianuarie, mijlocașul lui Rangers a suferit o ruptură într-un meci de Cupa Scoției, cu Stirling, scor 4-0, accidentare care îl va ține departe de gazon minim șase luni.

Până la evenimentul nefericit, Hagi avea un sezon bun în Scoția.

În această ediție, internaționalul român a evoluat în 27 de partide, perioadă în care a marcat patru goluri și a oferit tot atâtea pase decisive, în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi crede că a fost depășit de Ianis Hagi la un anumit capitol: „Așa a zis Gerrard, nu?”

Ianis este încurajat din țară, chiar de către tatăl său. Bucuros pentru succesul din etapa a 25-a, 3-0 cu FC Voluntari, Gheorghe Hagi a oferit detalii despre starea de sănătate a mijlocașului în vârstă de 23 de ani.

„Regele” e impresionat de profesionalismul de care dă dovadă fiul său chiar și acum, când este accidentat și face recuperare.

ADVERTISEMENT

„E bine. Ați văzut și mesajul lui, sunt sigur că e focusat, e conștient că a avut un ghinion mare. Dar o să învețe din toate, o să devină mai puternic. Face parte din joc, acesta e riscul meseriei, și l-a asumat de când a fost tânăr.

Din păcate, s-a întâmplat într-un moment extraordinar al lui. Asta e, trebuie să stea 6 luni, doctorii știu. E bine moral, își face un program de reabilitare postoperatorie pentru a ajunge ca nou.

ADVERTISEMENT

E încrezător, e puternic, mult mai puternic decât mine ca mod de a munci. Cred că la lucrul ăsta m-a depășit deja. El e chiar 100% profesionist.

Cum a zis Gerrard: ‘Singura lui teamă față de Ianis este că stă prea mult pe teren’. Așa a zis Gerrard, nu?

ADVERTISEMENT

Sperăm să revină cât mai repede și să primească timp pentru a se întoarce la forma în care era. Arăta bine, puternic, era pe vârf, dar asta e, face parte din joc și important este că e încrezător.

Are oameni lângă el, îl iubesc, țin la el și fiecare încearcă să facă lucrurile așa cum trebuie pentru a-și reveni”, a declarat Gică Hagi, după Farul – FC Voluntari 3-0.

ADVERTISEMENT