Fotbal intern

Gheorghe Hagi, mesaj emoţionant de Ziua Naţională! ”României îi doresc să fie şi mai frumoasă”

01.12.2018 | 08:08
Gheorghe Hagi mesaj emotionant de Ziua Nationala Romaniei ii doresc sa fie si mai frumoasa
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a transmis un mesaj emoţionant de Ziua Naţională a României. Fostul mare internațional a vorbit în cadrul unei conferințe de presă înaintea meciului cu Dinamo București, care va avea loc chiar sâmbătă, 1 decembrie, la 100 de ani de la Marea Unire.

”Este o zi specială, frumoasă, fericită pentru toți românii. Vorbim de unitate, unde sunt mulți puterea crește și cred că România a produs lucruri importante de când suntem împreună. În această zi, o să facem ce am învățat, este plăcerea noastră să jucăm fotbal și o facem în orice condiții. O să sărbătorim un pic după meci”, a spus ”Regele”.

ADVERTISEMENT
Gheorghe Hagi le oferă indicații jucătorilor de la FC Viitorul în partida cu AFC Hermanstadt din Liga 1 Betano
Gheorghe Hagi le oferă indicații jucătorilor de la FC Viitorul în partida cu AFC Hermanstadt din Liga 1 Betano

Gheorghe Hagi, mesaj emoţionant de Ziua Naţională: ”Să investim în cultură, sport și sănătate”

”României îi doresc să fie şi mai frumoasă şi să investească în cele trei segmente sociale: cultură, sport şi sănătate. Ar fi timpul să ne îndreptăm spre aceste lucruri ca România să fie mult mai frumoasă decât este. Eu zic că uniţi suntem, o iubim, vorbim despre ea, ne place chiar dacă din când în când ne mai lamentăm puţin, dar sunt logice, normale. Orice român iubeşte România, dar ea trebuie să fie mai frumoasă şi mai puternică şi sper să investim unde trebuie”, a fost mesajul emoționant transmis de Gheorghe Hagi cu ocazia Zilei Naționale.

Fostul internațional consideră că mulţi sportivi au reprezentat România la cel mai înalt nivel, iar aceștia merită respect: ”România a avut întotdeauna sportivi foarte mari, care au reprezentat România aşa cum trebuie mai ales în străinătate. Acasă e o competiţie internă, între noi. Dar sunt mulţi sportivi valoroşi care au reprezentat România peste hotare la nivelul cel mai ridicat, făcând bine României, făcând o bună reclamă României, vorbindu-se de România, iar eu cred că acei sportivi merită respect”.

ADVERTISEMENT

Partida FC Viitorul – Dinamo București, din etapa cu numărul 17 a Ligii 1 Betano, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Înaintea acestui joc, FC Viitorul se află pe locul 3 în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 29 de puncte, în timp ce Dinamo ocupă poziția a zecea, cu 18 puncte.