Fotbal intern

Gheorghe Hagi, mesaj ferm pentru Ianis! „Trebuie să fie echilibrat”. Ce decizie a luat în privința clubului

18.12.2018 | 08:46
Gheorghe Hagi mesaj ferm pentru Ianis Trebuie sa fie echilibrat Ce decizie a luat in privinta clubului
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi nu a fost mulțumit de atitudinea fiului său. Ianis a ieșit în fața presei și a declarat că Viitorul se luptă la titlu! „Regele” nu l-a iertat și i-a transmis un mesaj ferm mijlocașului său.

Lăsaţi-l, că e încă tânăr. El trebuie să se concentreze să joace. E greu să luăm noi titlul, nu suntem noi sortiţi să fim acolo. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ, chiar dacă suntem ambiţioşi. Ianis a avut un an bun, a crescut mult, dar trebuie să fie echilibrat“, a declarat Gheorghe Hagi la finalul partidei pierdută de FC Viitorul cu CFR Cluj, scor 0-1.

ADVERTISEMENT
Gheorghe Hagi, mesaj ferm pentru Ianis! Gica Hagi il felicita pe Ianis Hagi in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, sambata 18 august 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Gheorghe Hagi l-a muștruluit pe Ianis căruia i-a transmis că trebuie să fie mai echilibrat

Gheorghe Hagi, mesaj ferm pentru Ianis!

Gheorghe Hagi caută în continuare posibili investitori care să vină alături de el la Viitorul. În caz contrar, managerul echipei se gândește să plece. „Regele” a precizat din nou că are nevoie de o altă motivație pentru a lupta an de an la campionat în Liga 1 Betano și pentru a forța pătrunderea în grupele competițiilor europene. Hagi a mai spus că își dorește o schimbare clară a obiectivelor pe care le are la Viitorul .

Ideea era să creez un club mai puternic. Nu vă speriaţi că vrem să fim o echipă de top! Dar deocamdată e doar o strategie, să vedem dacă se va împlini. E doar un gând al meu deocamdată. Nu vreau să vorbesc mai multe în momentul acesta. Eu ca să rămân în România, după tot ce am făcut în aceşti 10 ani, am nevoie de o motivaţie mult mai mare. Nu mai pot să rămân pe bancă şi să le spun băieţilor sau celor din presă: “Vrem să rămânem în prima ligă”. Am ambiţii mai mari, să vedem ce se va întâmpla, a adăugat Gheorghe Hagi atunci când a fost chestionat de viitorul său la echipă.

ADVERTISEMENT
  • 4 este locul pe care îl ocupă Viitorul în clasamentul Ligii 1 Betano