Fotbal intern

Gheorghe Hagi, declarația serii despre grupa României de la Euro U-21: “Curaj găină, că tot acolo te duci!”

25.11.2018 | 20:05
Gheorghe Hagi declaratia serii despre grupa Romaniei de la Euro U21 Curaj gaina ca tot acolo te duci

Gheorghe Hagi le-a transmis un mesaj ferm jucătorilor săi după FC Voluntari – FC Viitorul 1-2! Managerul vrea ca echipa lui să abordeze următoarele jocuri la victorie indiferent de numele adversarului. „Era important să luăm cele trei puncte, am făcut egal acasă cu Chiajna. Știam că o să fie un meci dificil la Voluntari pentru că au schimbat antrenorul. Am început foarte bine, am dat gol, am avut un gol perfect valabil, dar l-au anulat. Repriza a doua au fost mai buni ca noi, au jucat mai  bine. Am greșit eu pentru că am făcut antrenamentele dimineața, iar după amiaza este altă temperatură și cred eu că de aici a fost diferența. Așa mi s-a spus, a fost gol perfect valabil, era 2-0 și era gata meciul. Noi luăm fiecare meci în parte, mai avem cinci meciuri, trebuie să câștigăm, mergem la vitorie. Le-am comunicat, sper să terminăm anul așa cum trebuie. Eu știu că Dinamo întotdeauna pleacă ca și favorită cu noi, e o echipă mare, de tradiție. Avem și noi momentele noastre, ne place să jucăm fotbal, o să iasă un meci frumos”, a declarat Ghoerghe Hagi

Gheorghe Hagi, mesaj ferm pentru jucătorii săi după FC Voluntari – FC Viitorul 1-2!

Hagi nu este impresionat de numele adversarilor pe care îi va avea naționala mică la Europeanul de tineret. „E o mare provocare pentru ei, să mergi acolo și să joci fotbal. Nu există echipă ușoară, și noi suntem buni, suntem puternici, la nivelul acesta trebuie să faci ambele faze bine, au talent să o facă”, a adăugat Hagi . „Regele” a lămurit și el misterul golurilor de la naționala mare. „Eu știu că Ianis le-a zis că le-a comunicat. Ianis mi-a zis că știa. Se mai întâmplă să mai scape un jucător, să nu fie atent, grupul, echipa știa. E important că echipa a câștigat. A făcut o campanie bună, trebuia să vizăm locul 1, acele meciuri egale ne-au costat, dar ca stil, ca grup, echipa a făcut progrese. Mai e până o să avem o echipă care să ne dea liniște. Ea e în construcție, în formare. Uitați-vă la istorie că e frumoasă, e realitatea în care noi trebuie să construim. Dacă înțelegem o să fie bine. În România trebuie să construim jucători și echipe. Isăilă a avut puterea să înceapă cu jucători cu doi ani mai mici. Grosul acestei echipe sunt cu 2 ani mai mici” a mai spus Gheorghe Hagi.

Ulterior, la conferința de presă, Gheorghe Hagi s-a mai destins și a oferit declarația serii despre grupa naționalei de tineret: “Nu contează câte puncte vor face, contează să se lupte! Nu contează că joci cu Franța, cu Anglia, cu Croația, trebuie să fii motivat, să ai curaj! Curaj, găină, că n-ai ce să faci, tot acolo te duci. E frumos pentru Radoi. Tot ce-a fost greu a făcut, acum trebuie să facă ce e ușor, să facă un Campionat European foarte bun”, a declarat Hagi.