Fotbal intern

Gheorghe Hagi, mesaj pentru Simona Halep după ce fostul lider mondial i-a purtat tricoul la Roland Garros: “E prea mare”

25.05.2019 | 09:06
Gheorghe Hagi mesaj pentru Simona Halep dupa ce fostul lider mondial ia purtat tricoul la Roland Garros E prea mare

Simona Halep este în aceste zile la Roland Garros, acolo unde speră să își apere titlul obținut în 2018. Într-una dintre primele zile de antrenament din capitala Franței, fostul lider mondial WTA s-a antrenat într-un tricoul Viitorului cu numărul 10 și numele lui Gică Hagi pe spate. 

Gheorghe Hagi, mesaj pentru Simona Halep: “Să câștige încă o dată”

“Regele” i-a mulțumit pentru gestul său și a dezvăluit că ei doi vorbesc mereu: “Ne dăm mesaje reciproc, aşa că… Suntem din aceeaşi zonă, ne respectăm. Simona e prea mare, noi suntem bucuroşi, fericiţi că a purtat tricoul. Îi urăm baftă şi ei, pentru că începe turneul şi sperăm să îi meargă foarte bine. Să câştige încă o dată, cum a făcut-o anul trecut”, a spus Gică Hagi.

Dacă Simona Halep se află la Paris, pregătindu-se de Roland Garros, Gică Hagi pregătește ultimul meci al sezonului în România, finala Cupei. Viitorul are prima șansă împotriva Astrei, în meciul care se va disputa la Ploiești, sâmbătă, de la ora 20:00.

Simona Halep joacă în primul tur la Internaționalele Franței cu Alja Tomljanovic. Meciul se va disputa luni sau marți când vor avea loc ultimele confruntări din turul inaugural. Traseul Simonei este unul destul de accesibil până în fazele superioare ale competiției, în turul doi, românca evoluând împotriva lui Chloe Paquet (Franţa, beneficiară a unui wildcard) și Magda Linette (Polonia). Acest meci se va disputa miercuri sau joi.

Simona Halep of Romania practices at the 2019 Roland Garros Grand Slam tennis tournament
Gheorghe Hagi, mesaj pentru Simona Halep după ce fostul lider mondial i-a purtat tricoul la Roland Garros: “E prea mare”

“A trebuit să câștig un Roland Garros ca să am o poză cu Nadal”

Deși turneul nu a început încă, românca a atras toate privirile la Paris la tragerea la sorți. Ea a fost invitată la ceremonie din postură de campioană en-titre, alături de campionul băieților, Rafael Nadal. La finalul ceremoniei, cei doi s-au pozat cu cele două trofee, iar imaginile au făcut înconjurul lumii. Simona Halep a postat și ea un mesaj amuzant pe rețelele de socializare alături de o poză cu Rafa: “A trebuit să câştig un Roland Garros ca să am o poză cu Nadal!” 

În cadrul ceremoniei, Simona Halep a vorbit și despre obiectivele din 2019: “Am jucat mai multe finale aici. M-am bucurat foarte mult pentru victoria din 2018. A fost un moment atât de frumos pentru mine. Am fost la antrenament, am văzut arena nouă. Am câştigat şi la junioare, dar şi la senioare. Sunt foarte fericită când ajung aici. Sper să câştig câteva meciuri”, a declarat Simona Halep.

Rafael Nadal of Spain & Simona Halep of Romania at the draw ceremony of the the 2019 Roland Garros Grand Slam tennis tournament
Gheorghe Hagi, mesaj pentru Simona Halep după ce fostul lider mondial i-a purtat tricoul la Roland Garros: “E prea mare”. Simona Halep, alături de Rafael Nadal 

Antrenament la cel mai înalt nivel: “E o luptătoare și îmi place stilul ei”

În acest an, Simona Halep nu va veni la Roland Garros cu Darren Cahill, iar campioana noastră a spus că îi simte lipsa antrenorului australian: “Darren a fost foarte important pentru cariera mea deoarece, datorită lui, am realizat multe lucruri grozave. Jocul meu e foarte fizic și trebuie să am mereu grijă de corpul meu. Din punct de vedere mental, trebuie să fiu proaspătă și încrezătoare când intru pe teren. Am lucrat la aceste lucruri și când vezi îmbunătățiri, te simți încrezător, pozitiv. Nu e ușor fără Darren, dar m-am învățat cum să trec peste momentele dificile din timpul meciurilor. Cred că sunt la un nivel ridicat în momentul de față și sunt pozitivă pe teren. Am jucat bine în acest an, chiar dacă nu am câștigat vreun titlu”, a spus a treia jucătoare a lumii.

În pregătirea pentru Roland Garros, Simona Halep se antrenează alături de Karolina Pliskova, locul doi mondial în acest moment. Cele două sunt prietene bune și ori de câte ori au un moment liber se antrenează. Cehoaica a avut numai cuvinte de laudă pentru Simo: “Ne relaxăm împreună, e mereu o garanţie că vom avea un antrenament reuşit, pentru că, pe lângă faptul că joacă relaxat, ea este şi o luptătoare şi îmi place stilul ei. Iar apoi putem să vorbim şi despre alte lucruri, nu doar despre tenis. E mereu o plăcere să ne antrenăm împreună”, a fost declaraţia Pliskovei.

Simona Halep of Romania at the draw ceremony of the 2019 Roland Garros Grand Slam tennis tournament
Gheorghe Hagi, mesaj pentru Simona Halep după ce fostul lider mondial i-a purtat tricoul la Roland Garros: “E prea mare”
  • 1 Grand Slam a câștigat Simona Halep în carieră (Roland Garros 2019)
  • 4 finale de Grand Slam a disputat Simo (Roland Garros 2014, 2017, 2018, Australian Open 2018)
  • 2,3 milioane de euro încasează învingătorul de la Paris 
Tags: