Sport

Gheorghe Hagi, nemulțumit după remiza obținută de Farul la Botoșani. ”În prima repriză trebuia să marcăm patru goluri”

FC Botoșani și Farul Constanța au remizat 1-1 în meciul care putea schimba liderul în SuprLigă. Gheorghe Hagi le-a reproșat elevilor lui lipsa de eficacitate.
08.08.2022 | 23:49
Gheorghe Hagi nemultumit dupa remiza obtinuta de Farul la Botosani In prima repriza trebuia sa marcam patru goluri
Gheorghe Hagi, nemulțumit de seninătatea cu care fotbaliștii lui au irosit oportunitățile pe care și le-au creat în meciul cu FC Botoșani. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fotbal de calitate, nu mai puțin de 32 de șuturi spre cele două porți și nicio învingătoare în duelul dintre FC Botoșani și Farul Constanța 1-1, în ultimul meci al etapei a 4-a din SuperLigă.

Gheorghe Hagi voia mai multe goluri

Farul a jucat în nota obișnuită contra celor de la FC Botoșani, creând numeroase ocazii la poarta adversă, dar arareori a pus cu adevărat în pericol buturile echipei din nordul Moldovei.

ADVERTISEMENT

Meciul a avut, însă, ritm cele două oponente oferind un joc spectaculos, chiar dacă la final s-au mulțumit cu câte un punct, prea puțin pentru ca una dintre ele să preia șefia clasamentului în SuperLigă.

Lipsa de eficacitate a fost, de altfel, singurul reproș pe care Gheorghe Hagi l-a avut la adresa fotbaliștilor lui care au apărut des în preajma și în careul advers, dar au ratat cu seninătate oportunitățile pe care și le-au creat.

ADVERTISEMENT

”Meritam mult mai mult, am avut ocazii, a fost unul dintre cele mai bune meciuri din SuperLigă. Mi-a plăcut fotbalul pe care l-am produs, concentrarea jucătorilor, atitudinea, aici mai trebuie să lucrăm. Trebuia să plecăm cu 3 puncte acasă.

FC Botoșani arată bine, reactivă, dacă o lași să joace te atacă foarte bine pozițional, dar am pregătit și noi meciul foarte bine. Intensitatea a fost mare, ritmul de nivel european, foarte bun.

ADVERTISEMENT

Ambele echipei au vrut să marcheze, ne-am creat ocazii, noi numai în prima repriză trebuia să marcăm 4 goluri”, a spus Hagi, la finalul partidei.

Denis Alibec, uimit de nivelul calitativ al SuperLigii

Denis Alibec a revenit în această toamnă în România, după o experiență mai puțin reușită în Grecia și își caută cadența pentru a reveni în circuitul echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Atacantul a mărturisit, după partida de la Botoșani, că este uimit de calitatea fotbalului care se practică în acest moment în primul eșalon al României.

”A fost un meci frumos, cred că se puteau marca mai multe goluri, am controlat jocul și puteam să câștigăm, dar nu am avut șansă. Întotdeauna la Botoșani e o deplasare grea. Și ei sunt foarte periculoși. Nu mă așteptam să mă întorc și să găsesc campionatul așa de bun, toate echipele joacă bine”, a spus Alibec.

Gică Hagi, temător înaintea partidei cu FC Hermannstadt

Și Farul și FC Botoșani putea trece în fruntea clasamentului SuprLigii în cazul în care oricare dintre cele două ar fi câștigat disputa din Moldova. Hagi a trecut deja peste acest obiectiv intermediar ”ratat” de Farul Constanța și este cu gândul la următoarea partidă, cu Hermannstadt.

Deși sibienii se confruntă cu mari probleme financiare și nu ar fi exclus să împărtășească soarta celor de la Academica Clinceni și gaz Metan Mediaș, din sezonul precedent, Gică Hagi consideră că trupa ardeleană este extrem de periculoasă.

”Am văzut ce joacă Hermannstadt, felicitările mele, e o echipă grea. Jucăm acasă, trebuie să avem capacitatea să știm să-i desfacem. Joacă de mai bine de un an împreună, dar trebuie să fim mai buni ca ei”, a adăugat Hagi.

ADVERTISEMENT