Hagi s-a decis: "Nu mai vorbesc despre fotbalul românesc!"

Gheorghe Hagi, Viitorul

Decizie radicală luată de managerul tehnic al celor de la Viitorul. Ce l-a deranjat pe Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi a avut o conferinţă de presă furibundă după meciul Viitorul - Astra 1-1. Managerul tehnic al celor de la Viitorul a a vorbit în termeni duri despre situaţia fotbalului românesc, concluzionând că starea acestuia este una deplorabilă. 

Hagi a afirmat că a luat decizia de a pleca din România cât mai curând posibil, iar în cursul zilei de duminică a postat un comunicat de presă pe site-ul oficial al clubului pe care îl patronează în care afirmă că nu va mai vorbi despre situaţia fotbalului românesc şi şi-a explicat decizia. 

Gheorghe Hagi, comunicatul integral

"La ultima conferinţă de presă mi-am exprimat opinia personală legată de situaţia fotbalului românesc, în care am precizat că fotbalul la nivel mondial se dezvoltă, iar la noi în ţară avem mai puţine stadioane, echipe, jucători, antrenori şi mai putini suporteri. Această situaţie a fotbalului din România a fost reflectată şi de către dumneavoastră, în presa scrisă şi tv. O parte a presei a transformat opinia mea personală legată de situaţia foarte grea a fotbalului românesc în titluri tendenţioase precum “Hagi se revoltă“, “atacă“. “aruncă bomba“, lucru care mă face să înţeleg că pentru unii nu trebuie să am dreptul la opinie, să vorbesc despre situaţia fotbalului românesc, cu toate că particip şi sunt printre primii care am investit în viitorul fotbalului din România în ultimii zece ani".

"Ca urmare a acestor lucruri, am luat decizia de a nu mai vorbi despre situaţia fotbalului românesc pe o perioadă nedeterminată, concentrându-mă foarte mult doar pe proiectele personale - Academia Hagi, FC Viitorul şi meseria mea de Manager tehnic".