Hagi chiar pleacă! Gică Popescu: "Vom lucra împreună!"

Gheorghe Hagi, Gica Popescu, Viitorul

Gica Popescu afirmă că Gheorghe Hagi o va părăsi pe Viitorul şi că vor face tandem la o nouă formaţie, în străinătate

Gheorghe Hagi a afirmat că va pleca din România, dernajat de ce se întâmplă în fotbalul românesc. Gică Popescu a confirmat plecarea acestuia şi spune că vor lucra împreună la o nouă echipă. Acesta ar putea fi chiar Galatasaray Istanbul, acolo unde Hagi este dorit să facă echipă cu Fatih Terim. 

"Mi-ar plăcea să nu-l mai văd aşa agitat. Aş vrea să aibă mai mult timp liber, mai mult timp pentru el, să facem mai des vacanţele împreună. Cred că o să plece, să ştiţi. El în fiecare an putea să plece, am fi putut pleca împreună de câteva ori şi nu s-a putut pentru că el a vrut să stea aici. A avut pe masă oferte extraordinare din punct de vedere financiar şi va mai avea. S-ar putea să plecăm împreună", a spus Popescu la o televiziune de sport.  

"Gheorghe Hagi şi-a implementat bine ideile la Viitorul"

Popescu spune că nu ştie ce se va întâmpla cu Viitorul şi cu Academia, dar afirmă că oricum aceasta se poate autofinanţa şi poate merge după aceleaşi principii impuse de cumnatul său. 

"Sunt şi alţi antrenori care pot conduce Viitorul după filozofia lui Gică. Academia se poate susţine financiar şi fără el dacă e vreo problemă, dar oricum, chiar dacă pleacă, jucătorii ştiu ce au de făcut, se munceşte după aceeaşi idee", a mai spus Popescu.