Sport

Gheorghe Hagi se revoltă după eliminarea Farului din Cupa României: ”Arbitrul a făcut diferența. Tușierii sunt VAR-ul în România”

Farul Constanța a fost eliminată din Cupa României 0-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, după un penalty inventat de unul dintre tușieri.
22.09.2021 | 21:58
Gheorghe Hagi se revoltă după eliminarea Farului din Cupa României: ”Arbitrul a făcut diferența. Tușierii sunt VAR-ul în România”
Gheorghe Hagi. (foto: hepta)
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a avut o izbucnire nervoasă la finalul partidei din 16-imile Cupei României pierdută de dobrogeni cu 0-1 în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Pentru echipa antrenată de Hagi este al doilea meci la rând pe care îl pierde și în care nu marchează vreun gol.

Eroarea care a făcut diferența

Farul Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe a oferit un meci spectaculos în disputa de pe arena din Ovidiu. Jucătorii celor două echipe nu s-au menajat deloc și au căutat în permanență să dea lovitura finală.

ADVERTISEMENT

S-au impus covăsnenii care au marcat unicul gol al meciului de la punctul cu var, după o decizie eronată a lui Radu Petrescu. Centralul a mers pe mâna tușierului care a considerat că Larie l-ar fi faultat pe Lukassen în interiorul careului.

”A fost un ritm foarte ridicat, un meci bun, dar ar trebui să avem mai multă calitate. Două echipe care au jucat fotbal, noi am ratat, asta ei au marcat un gol dintr-un unsprezece metri, care n-a fost.

ADVERTISEMENT

Nu poate să dea arbitrul de tușă penalty. Arbitrul a făcut diferența 100%. Nu pot să înțeleg! A fost o situație de joc foarte prost interpretată. Dacă nu e așa, îmi cert iertare public.

Văd că tușierii sunt VAR-ul, dau penalty-uri, se bagă peste centrali. Ce să facem? Asta e, mergem înainte, drumul e lung”, a declarat Gică Hagi la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi, mulțumit de nivelul fotbalului românesc

Antrenorul Farului, Gică Hagi a lăudat evoluția ambelor echipe și este de părere că cei care critică nivelul fotbalului românesc se înșală. ”Regele” a apreciat atât efortul jucătorilor lui, cât și pe cel al adversarilor.

”Meci frumos, așa cum am anticipat. Ambele echipe au încercat, au avut ocazii. Ne-am bătut și la tactică. Fotbalul din Divizia A nu e chiar așa cum povestiți voi, că nu e nivel bun. Eu zic că nu-i așa.

ADVERTISEMENT

A fost un meci echilibrat, cu ritm, intensitate. Ar trebui să avem mai multă calitate, să fim mai iuți. Din păcate, ei au marcat și noi am ratat.

Sunt momente în care reflectezi, o iei de la capăt și faci ce trebuie”, a concluzionat Hagi, după eliminarea echipei lui din Cupa României.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik