Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gheorghe Hagi, ședință maraton la Farul înainte de derby-ul cu FCSB: „Eu vorbesc aici! Taci din gură!”. Video exclusiv

Farul se pregătește pentru derby-ul cu FCSB și vrea să spele rușinea după 0-3 cu CFR Cluj. La finalul ultimului meci a avut loc o ședință „monstru” în vestiarul lui Gică Hagi.
27.01.2023 | 11:14
Gheorghe Hagi sedinta maraton la Farul inainte de derbyul cu FCSB Eu vorbesc aici Taci din gura Video exclusiv
Gheorghe Hagi, ședință maraton la Farul înainte de partida cu FCSB: „Eu vorbesc aici! Taci din gură!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit în forță pentru a prefața etapa cu numărul 23 din SuperLiga. Cap de afiș în această rundă va fi derby-ul FCSB – Farul. Este primul meci jucat de constănțeni după umilința cu CFR Cluj, care i-a învins la scor de neprezentare.

Gică Hagi i-a băgat în ședință pe jucătorii Farului. Ce s-a întâmplat după 0-3 cu CFR Cluj

E presiune uriașă pe umerii „marinarilor” înaintea vizitei de pe Arena Națională. FCSB este la doar patru lungimi în spatele Farului. Derby-ul etapei a 23-a este programat duminică, 29 ianuarie, de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Invitat în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, influencerul Robert Niță a dezvăluit în exclusivitate ce s-a petrecut la finalul etapei trecute, când Farul a pierdut acasă, scor 0-3, cu CFR Cluj, și a căzut pe locul 2, la un punct sub ardeleni.

„Eu cred că va fi un meci echilibrat. Am văzut declarațiile din ambele tabere. Hagi va veni foarte supărat. Păi de ce crezi că Giovanni s-a întâlnit cu Hagi pe la 1 noaptea? A fost ședință după meci vreo două ore și jumătate în vestiar. Au dat două ore și ceva la stadion după înfrângere.

ADVERTISEMENT

Ei doar au ascultat, Hagi a vorbit. ei doar au ascultat. Se mai auzea din când în când Mister, Nu, eu vorbesc aici, taci din gură! E Hagi nu poate să accepte să piardă 0-3 și dacă joacă cu Barcelona sau real Madrid. E filozofia lui, d-aia a ajuns unde a ajuns, d-aia vinde pe milioanele pe care vinde.

E clar că pentru ei e meciul anului. Pentru că vin după 0-3 umilitor acasă. Singura lor bucurie în acest moment e că intră niște bani la buget și aduc o liniște”, a declarat Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Farul n-a pierdut doar punctele cu CFR Cluj, dar l-a pierdut și pe Alexi Pitu. În buzunarele „Regelui” a intrat însă o sumă importantă de bani. Giovanni Becali a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că playmakerul în vârstă de 20 de ani a fost transferat la Bordeaux în schimbul sumei de 2.000.000 de euro.

„Este printre puținele cluburi sau stadioane, cel de la Academia lui Hagi, care când se anunță că temperatura coboară sub 0 grade începe și funcționează instalația de încălzire până în martie. Dacă plătești 20 de mii de euro doar încălzirea gazonului? E clar că nu are cum să stea bine. 30 de ani e acoperit”, a adăugat Niță.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Bănel Nicoliță, despre ședințele cu Gică Hagi: „Tonul e agresiv”

Fotbalist la Farul (ex-Viitorul) în perioada 2015-2016, Bănel Nicoliță a povestit cum trăia pe propria piele ședințele cu Gică Hagi după înfrângeri.

„A fost o ședință, tot așa după un meci în care am pierdut cu FCSB, de două ore și ceva. În timpul ședinței vorbește doar domnul Hagi și noi ascultăm. Spune tot ce am făcut greșit fiecare jucător în parte. Incredibil cât e de inteligent. Știe tot când ai greșit, în ce minut.

Dă în toată echipa, nu doar într-un jucători. Tonul e agresiv, nu poate fi un om fericit când pierde niciodată, dar discuția rămâne acolo. Cât a vorbit două ore, trei ore, cinci ore, a rămas acolo. A doua zi a fost altceva. Era alt om”, a declarat Bănel Nicoliță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT