ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Hagi şi Stoicikov se înfruntă din nou pe teren. Află unde

Hristo Stoicikov, Emil Kostadinov, Yordan Lechkov,  Krasimir Balakov, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Dorinel Munteanu, Bogdan Stelea şi Dan Petrescu vor fi prezenţi pe stadionul din Dudeştii...
Autor: Silvia Fechete | 13.08.2013 | 11:14
Hagi şi Stoicikov se înfruntă din nou pe teren. Află unde

Hristo Stoicikov, Emil Kostadinov, Yordan Lechkov,  Krasimir Balakov, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Dorinel Munteanu, Bogdan Stelea şi Dan Petrescu vor fi prezenţi pe stadionul din Dudeştii Vechi pentru un meci demonstrativ între generaţiile de aur ale Bulgariei şi României. Comuna timişeană va găzdui fotbaliştii de legendă cu ocazia împlinirii a 275 de ani de la sosirea bulgarilor în Banat.

ADVERTISEMENT

Bulgaria a fost surpriza frumoasă a „mondialului” din 1994, cînd a ajuns în semifinale, secondată de România, care s-a oprit în sferturile de finală. Vedetele incontestabile ale celor două formaţii au fost Gheorghe Hagi şi Hristo Stoicikov, care au şi ajuns colegi la Barcelona după acel campionat mondial. La eveniment au şanse mari să mai apară, conform www.sporttim.ro, nume legendare ca Romario sau Koeman, foşti colegi ai vedetei bulgare la Barcelona, dar şi Johan Cruyff, fostul mare fotbalist olandez şi antrenor al Barcelonei. La ultimul joc al Pobedei Dudeştii Vechi a fost în tribunele arenei din comuna timişeană şi impresarul lui Hristo Stoicikov, pentru a stabili detaliile evenimentului care va avea loc peste cîteva zile.

Hristo Stoicikov va da lovitura de începere a jocului uvertură în etapa a doua a Diviziei D Timiş, dintre “bulgarii” Pobedei şi nou-promovata Progresul Racoviţa.

ADVERTISEMENT

La finalul acestei luni, în 29 mai, la sala Filarmonicii Banatul, va avea loc prezentarea în premieră a filmului biografic „Hristo Stoicikov”, în organizarea Uniunii Bulugarilor din Banat şi a Consiliului Onorific al Republicii Bulgaria în România, informează debanat.ro.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!