Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Gheorghe Hagi și Mircea Lucescu au mers împreună în Germania pentru a-i susține pe „tricolori“ la România – Ucraina

Gheorghe Hagi și Mircea Lucescu au ajuns în Germania pentru a susține echipa națională în cele trei meciuri din grupele turneului final de la EURO 2024.
16.06.2024 | 16:39
Gheorghe Hagi si Mircea Lucescu au mers impreuna in Germania pentru ai sustine pe tricolori la Romania  Ucraina
Gheorghe Hagi și Mircea Lucescu, fani de lux pentru națională în Germania
ADVERTISEMENT

EURO 2024 a debutat deja în forță, cu meciuri tari, multe goluri, dar și rezultate relativ surprinzătoare. Echipa națională mai are de așteptat doar o singură zi până la debutul la turneul final.

Fani de lux pentru națională

Gheorghe Hagi și Mircea Lucescu s-au fotografiat cu un fan la sosirea în Germania, veniți pentru a susține naționala. Cei doi tehnicieni au ajuns cu o zi înainte de debutul naționalei de la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost văzuți și pe aeroportul Henri Coandă, unde au atras privirile românilor care se pregăteau de îmbarcare. Avionul i-a dus spre cei doi în țara care va găzdui campionatul european, Germania.

”Avem o echipă foarta talentată. Nu degeaba a ajuns și la Campionatul European. Fără minge trebuie să alerge de două ori mai mult. Fotbal cu mingea știm, iar dacă vom sta bine în teren putem face rezultate suprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Am încredere că vom trece de grupă și vom ajunge până… ce au făcut la U21 (n.r – semifinale, la EURO 2019). Eu cam așa cred că se va întâmpla. Eu cred că primele două meciuri o să câștige”, a declarat Gheorghe Hagi recent.

Programul echipei naționale la EURO

România debutează mâine, 17 iunie, 16:00, împotriva selecționatei Ucrainei, care este plină de vedete în lot. Meciul va avea loc pe Munchen, iar „tricolorii“ deja s-au deplasat cu trenul spre orașul gazdă.

ADVERTISEMENT

Etapa a doua aduce un meci foarte greu pentru „tricolori“, care vor întâlni selecționata omonimă a Belgiei. Meciul are loc pe stadionul din Koln, pe data de 22 iunie, cu începere de la ora 22:00.

Cel de-al treilea meci al grupelor, dar și ultimul, aduce un meci mai echilibrat echipei naționale a României. Edi Iordănescu & Co. întâlnesc Slovacia pe 26 iunie, de la ora 19:00, în ultimul meci al grupelor.

ADVERTISEMENT

În cazul în care echipa României se va califica, șederea lui Drăgușin și celorlalți se va prelungi. Rămâne de văzut ce rezultate va obține echipa națională, care s-a calificat după opt ani la turneul final.

ADVERTISEMENT
1,65 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „0-2 goluri în meci” la România - Ucraina