Hagi nu plânge după Ţucudean: “El va fi cel mai bun atacant din Liga 1!”

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
02/02/2018, 11:04
Hagi nu plânge după Ţucudean: “El va fi cel mai bun atacant din Liga 1!”

Deşi s-a despărţit de George Ţucudeanm golgheterul echipei, în această iarnă, Gheorghe Hagi spune că atacantul nu va fi o pierdere prea mare şi explică de ce. Hagi afirmă că l-a transferat pe unul din cei mai importanţi fotbalişti ai campionatului, Mihai Voduţ de la Voluntari, despre care spune că va fi cel mai bun vârf din Liga 1 Betano. 

“Vrem în continuare să facem performanţă şi trebuie să reziste presiunii. Chiar dacă nu este un obiectiv stabilit, şi vestiarul, şi staff-ul ţinteşte calificarea în play-off, însă eu nu muncesc de azi pe mâine. Este un proiect pe termen mediu şi lung. Creăm presiune, dar le dăm şi timp jucătorilor. Am arătat şi că putem să cumpărăm, dar vom lua doar tineri. De exemplu, Voduţ, care o să fie cel mai bun atacant din prima ligă, dacă mă ascultă şi munceşte”, a spus Gheorghe Hagi. 

Gheorghe Hagi: “Am schimbat strategia în iarna asta!”

Hagi afirmă că, începând cu această iarnă, va face transferuri doar “alese pe sprânceană” şi se va baza aproape exclusiv pe jucători formaţi de propria academie. “Regele” spune că are generaţii extrem de talentate în propria curte şi că le va da o şansă de a se afirna în Liga 1 Betano. 

„S-a încheiat un ciclu, iar în această iarnă am schimbat strategia. În proporţie de 90 la sută, ne bazăm pe jucători proveniţi din Academie. Scheletul echipei va fi din jucători crescuţi aici, pentru că avem nişte generaţii extraordinare şi trebuie să-i promovăm. Au arătat că merită, au făcut faţă la pregătire şi construim o nouă echipă. Tânără, talentată, cu un fotbal ofensiv”, a spus Hagi. 

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.