Oficial: Hagi vinde Viitorul! "E nevoie de bani!" Încep negocierile

viitorul, gheorghe hagi, Liga 1 Betano

Apare prima confirmare oficială a faptului că Gheorghe Hagi vrea să vândă clubul din Constanţa. Viitorul, campioana din Liga 1 Betano, şi-ar putea schimba patronatul chiar din acest an. În acest moment se efectuează un audit, iar apoi Hagi va negocia cu potenţialii investitori. Declaraţia a fost făcută chiar de directorul general al clubului din Constanţa, Cristian Bivolaru, care spune că Hagi vrea să păstreze în continuare acţiuni.

"Suntem în continuare într-un proces de evaluare a clubului, un audit. După care, doritorii, potenţialii parteneri, văzând concluziile raportului, işi vor exprima interesul. Am fost în negocieri, suntem în faza în care oamenii aşteaptă să vadă rezulatele concrete ale evaluarii. Cu siguranţă există posibilitatea ca Hagi să vândă mai mult de 50% din pachetul de acţiuni. Însă nu cred că nu va dori să işi oprească o parte din acţiuni, măcar dintr-o chestiune sentimentală". a spus Bivolaru la pro-x. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Gheorghe Hagi vinde Viitorul ca să-i asigure bugetul!

Bivolaru afirmă că vânzarea pachetului majoritar de acţiuni e văzută de Gheorghe Hagi ca o soluţie pentru asigurarea unui buget consistent. Până acum, cea mai mare parte din acesta era "rezolvat" din vânzarea de jucători. Directorul general al clubului din Constanţa afirmă că e nevoie de bani pentru investiţiile majore pe care Hagi le plănuieşte în infrastructura de la malul mării, iar un nou investitor principal ar fi soluţia perfectă.

"El caută o soluţie pentru o consolidare serioasă a bugetului, pentru a nu mai fi într-o situaţie precum cea din ultimii ani, când am fost nevoiţi să vindem jucători pentru a crea un buget competitiv cel puţin pentru accederea in play-off. E nevoie de bani şi pentru alte lucruri la club, cum ar fi construirea unor facilităţi. Avem un hotel în construcţie în incinta bazei, de 4.000 metri pătraţi, şi pentru care e nevoie de câteva milioane", a declarat Bivolaru.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004