Cel mai tare banc real cu Mărmureanu! Cum crezi că o cheamă pe soţia sa?

Gheorghe Mărmureanu. Doar la auzul numelui său, România se cutremură. Este fostul director al Institutului de Fizică a Pământului. Când are loc un cutremur, el este primul care intră în...
06.10.2017 | 00:20
Cel mai tare banc real cu Marmureanu Cum crezi ca o cheama pe sotia sa
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mărmureanu. Doar la auzul numelui său, România se cutremură. Este fostul director al Institutului de Fizică a Pământului. Când are loc un cutremur, el este primul care intră în direct la toate televiziunile. Tot el ne ţine de câţiva ani buni în şah cu celebrul său anunţ referitor la un cutremur mare care urmează să lovească România. Este expert în cutremure pe Scara Richter!

Mărmureanu ascunde un secret care, povestit, sună a banc. Totul este însă cât se poate de real. Dacă pe partea profesională ştim cu toţii ce face, despre viaţa personală a fostului director al Institutului pentru Fizica Pământului nu se cunosc însă prea multe lucruri. De departe cel mai spectaculos, amuzant şi paradoxal lucru pe care aţi putea să-l aflaţi este… numele soţiei lui.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

”Numele de domnişoară a soţiei mele era Richter, dar nu mi-am dat seama la început. Aristiţa Richter. Am făcut legătura abia după ce am devenit directorul Institutului”, a povestit foarte demult, Gheorghe Mărmureanu.

Dar ce spune. Aristiţa Mărmureanu, fostă Richter? “Nu sunt o persoană care intră în panică. Aşa sunt eu, mă mobilizez în situaţii critice. Un cutremur nu înseamnă mare lucru pentru mine. La cutremurul din ’77 eram cu fetiţa mea acasă. Nu am ieşit repede pentru că nu este bine să te arunci pe scări în timpul unui cutremur. Faci «nani» dacă ieşi. La noi, scările nu sunt proiectate antiseism”, spunea Aristiţa Mărmureanu. Femeia îi este alături profesorului Mărmureanu din 1964. Atunci s-au căsătorit, la doi ani după ce s-au cunoscut la Rădăuţi, unde Mărmureanu făcea practică.

Sursa: click.ro

Tags: