Sport

Gheorghe Mihali pune piciorul în prag la Dinamo: “Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu!”. Exclusiv

Gheorghe Mihali a pus piciorul în prag la Dinamo şi spune pentru FANATIK că va trebui să îşi clarifice situaţia la club. Antrenorul urmează să aibă o discuţie lămuritoare cu Răzvan Zăvăleanu.
27.06.2022 | 21:52
Gheorghe Mihali pune piciorul in prag la Dinamo Urmeaza sa am o discutie cu domnul Zavaleanu Exclusiv
Gheorghe Mihali şi Răzvan Zăvăleanu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo pregăteşte noul sezon din liga secundă la Săftica sub comanda lui Gheorghe Mihali. Însă, deocamdată în echipă domneşte incertitudinea pentru că trebuie să fie numit un nou preşedinte care ar putea veni cu un alt antrenor şi altă abordare.

Gheorghe Mihali pune piciorul în prag la Dinamo: “Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia, să ştiu dacă rămân sau plec”

În acest sens, Gică Mihali vrea să clarifice lucrurile privind situaţia sa. Antrenorul a spus că a dat o mână de ajutor, însă începutul campionatului se apropie şi va avea o discuţie lămuritoare cu Răzvan Zăvăleanu referitor la viitor, după cum a declarat pentru FANATIK:

ADVERTISEMENT

“Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia, să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. 

“Domnul Zăvăleanu e printre puţinii din club care să zbate şi va trebui să am o discuţie cu el”

Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru trei etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U-19, trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, ca să pumem la punct lucrurile. 

ADVERTISEMENT

Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puţinii din club care să zbate şi va trebui să am o discuţie cu el să vedem ce se doreşte la această echipă”, a spus Mihali pentru FANATIK.

Zăvăleanu vrea să îl păstreze pe Mihali antrenor

Din informaţiile noastre, Răzvan Zăvăleanu îşi doreşte să meargă pe mâna lui Gheorghe Mihali antrenor în liga secundă şi pentru funcţia de preşedinte şi-ar dori să lucreze cu Florin Prunea. Însă, administratorul judiciar nu poate numi preşedintele la club.

ADVERTISEMENT

Dorin Şerdean, deţinătorul pachetului majoritar de acţiuni de la Dinamo, are această putere de a numi administratorul special. Iar varianta favorită a lui Şerdean ar fi Ioan Mărginean, fostul şef de la Gaz Metan Mediaş.

Dorin Şerdean alege noul preşedinte

Varianta Mărginean nu este agreată de Răzvan Zăvăleanu, cei doi având o colaborare presărată cu multe conflicte la Gaz Metan Mediaş. S-a ajuns la ameninţări, iar o colaborare între cele două părţi la Dinamo este aproape imposibilă.

ADVERTISEMENT

În acest climat de incertitudine, Gheorghe Mihali conduce antrenamentele de la Săftica, lotul fiind destul de subţire pentru moment. “Câinii” l-au transferat pe Bogdan Gavrilă, care a mai evoluat la Dinamo între 2014 şi 2016.

  • 56 de ani are Gheorghe Mihali
  • 2 titluri de campion a obţinut Mihali cu Dinamo
ADVERTISEMENT