Sport

Gheorghe Mustață, după ce fanii FCSB l-au înjurat pe Gigi Becali la Mediaș: “Așa va fi până când își schimbă comportamentul”

Ultrașii FCSB nu îl iartă pe Gigi Becali după plecarea lui Edi Iordănescu. Patronul a fost înjurat pe tot parcursul meciului de la Mediaș și, potrivit lui Gheorghe Mustață, va avea parte de același tratament.
12.12.2021 | 16:57
Gheorghe Mustata dupa ce fanii FCSB lau injurat pe Gigi Becali la Medias Asa va fi pana cand isi schimba comportamentul
ADVERTISEMENT

Deși FCSB s-a impus, scor 1-0, la Mediaș, suporterii care au făcut deplasarea au scandat diverse lozinci, dar și injurii la adresa patronului, ducând astfel mai departe disputa începută după plecarea lui Edi Iordănescu.

Du-te, Becali, du-te Becali, pleacă și lasă-ne!”, a fost doar unul dintre mesajele care au răsunat pe tot parcursul meciului. Chestionat ulterior pe marginea subiectului, liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a dat asigurări că vor continua să-și exprime astfel nemulțumirea până când vor constata o schimbare în comportamentul lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Între timp, roș-albaștrii au bifat cea de-a patra victorie consecutivă în Casa Pariurilor Liga 1 de la revenirea lui Toni Petrea și s-a apropiat la doar cinci puncte de liderul CFR Cluj, care are, însă, un meci mai puțin. Acesta va primi duminică, 12 decembrie, de la ora 19:30, vizita celor de la CS Mioveni.

Ultrașii FCSB vor continua războiul cu Gigi Becali. Anunțul lui Gheorghe Mustață

Ce ați văzut la Mediaș este dovada că suporterii s-au săturat. Mulți nu mai rezistă. Dacă Gigi este indiferent față de suporteri, de ce ne-ar interesa ce se întâmplă la adresa lui Gigi Becali?

ADVERTISEMENT

Așa va fi până când își schimbă comportamentul față de noi. Echipa noastră nu a fost mai întâi cumpărată de Becali și apoi am venit noi. A fost exact invers. Gigi ne-a găsit alături de echipă.

Nu noi trebuie să ne revizuim comportamentul, ci Becali. Respectul se câștigă. Respectă și ești respectat. Noi suntem cei care mergem peste tot alături de echipă, cei care am dat zăpada cu Villarreal. El nici nu mai vine la meciuri…”, a declarat Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT

Se anunță un spectacol total la derby-ul cu Rapid: „S-au vândut 12.000 de bilete numai pentru noi”

Totodată, liderul Peluzei Nord – singura facțiune care a rămas de partea echipei lui Gigi Becali – se așteaptă la o atmosferă incendiară în derby-ul cu Rapid, programat miercuri, 15 decembrie, la 20:30, pe Arena Națională din Capitală. Potrivit spuselor sale, nu mai puțin de 12.000 din totalul biletelor rezervate ultrașilor roș-albaștri au fost deja achiziționate.

Noile reglementări permit accesul la 50% din capacitatea stadionului, atât persoanelor vaccinate anti-Covid-19 sau trecute prin boală, cât și celor care prezintă un test PCR negativ efectuat cu maxim 72 de ore sau un test antigen negativ efectuat cu maxim 48 de ore în urmă.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce va fi cu Rapid, doar bănuiesc. Deja s-au vândut 12.000 de bilete numai pentru noi, în afara rapidiștilor”, a spus Gheorghe Mustață. Și elevii lui Toni Petrea se bazează pe sprijinul suporterilor la ultimul derby al anului.

În următoarea etapă jucăm cu Rapid, cu siguranță nu va fi ușor, dar jucăm pe Arena Națională. Vom avea suporterii în spate și trebuie să câștigăm.

Opt puncte (n.r. față de CFR) sunt destul de multe. Va fi foarte greu dacă vom intra în play-off cu diferență de patru puncte. Sper să recuperăm din aceste opt puncte și să intrăm în play-off de pe primul loc”, a declarat căpitanul Florin Tănase, imediat după fluierul final al meciului de la Mediaș.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Rapid: 2,15 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT